Apensar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Apensar, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.

Apensar, oynarken aşırı keyif alabileceğiniz bir kelime oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, bir sonraki seviyeye geçmek için 4 görseli tanımlayan ortak kelimeyi bulmaya çalışıyoruz. Her yaştan insana hitap etmesi nedeniyle mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum. 

İncelemeye kişisel bir yorum katmak gerekirse, kelime oyunlarında pek becerikli olduğumu söyleyemem. Dolayısıyla klasik kelime oyunlarından kısa sürede sıkılıyorum. Fakat Apensar klasik kelime oyunlarının aksine kendine bağımlı hale getiriyor. Çünkü gerek amaç gerekse yaşattığı beyin fırtınası sebebiyle yabancı dilin gelişmesine de katkıda bulunuyor. Önümüze birbiriyle alakası olmayan ama tek bir ortak noktası olan 4 farklı görsel getiriyor ve "burası neresidir?" ya da "bunların ortak noktası nedir?" sorusunu yöneltiyor. Bu noktada dilerseniz arkadaşlarınızdan yardım isteyebilir veya ipuçlarına başvurabilirsiniz. 

Klasik kelime oyunlarından farklı yapıda bir deneyim yaşamak istiyorsanız Apensar'ı ücretsiz indirebilirsiniz. İngilizce kelime dağarcığınıza da güveniyorsanız oldukça keyif alacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

NOT: Oyunun boyutu, versiyonu ve Android sürümü cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Apensar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
61.9 MB DOSYA BOYUTU

Apensar, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunudur.

Apensar, muadillerinin aksine oynadıkça bağımlısı olacağınız türde bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, İngilizce kelime haznenizi geliştirebileceğiniz gibi, ortak kelimeye ulaşmaya çalışarak beyin fırtınası da yapıyorsunuz. 

Sizin ne düşündüğünüzü bilmiyorum ama bazı oyunların Türkçe olması sanki bütün büyüsünü kaçırırmış gibi hissediyorum. Bu düşüncemi pekiştiren oyunlardan biri de Apensar oldu. İlk paragrafta söylediğim gibi beyin fırtınası yaptıran bir oyun ve gerçekten İngilizce düşünme becerinizi de artırıyor. Şimdi bu durum Türkçe olsa oyundan daha az zevk alacakmış gibi hissediyorum. Neyse efendim, asıl konuya gelecek olursak, Apensar birbirinden farklı görsellerin ortak bir anlam ifade ettiği bir oyun. Sizden bu ortak kelimeyi bulmanızı bekliyor ve oldukça eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. 

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu denemenizi mutlaka öneririm. Ayrıca yanınızda İngilizce sözlük bulundurmanızda faydanıza olacaktır. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu