ApoRed - Das Spiel

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda eğlenceli bir oyun oynayacaksınız.

Mobil cihazımızda oynayacağımız ApoRed - Das Spiel isimli oyunda bizleri basit grafikler karşılıyor.

Oldukça basit bir platformu üzerine kurulu olan oyunda basit kontroller bulunmaktadır. Oyuncular tek bir parmakları ile oynayacakları bu yapımda, aşağı doğru süzülen karakterimizi yönlendirecekler. Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ApoRed - Das Spiel, oyunculara eğlenceli dakikalar sunuyor.
Oyun içerisinde karakterimiz aşağı doğru süzülürken karşısına birçok tehlikeli öğe çıkmaktadır. Bizden istenilen ise karakterin bu cisimlere çarpmasını engelleyerek yönlendirmektir. Oyuncular akıllı cihazlarının ekranlarında yapacakları parmak hareketleri ile karakteri sağa ve sola yönlendirebilecek ve platformda aşağı doğru süzülmeye devam edebilecekler.

Oyun içerisinde bizleri bekleyen tehlikelerin bir sınırı bulunmuyor. Bazen bir kaya parçası, bazen bir füze ve bazen de bir ateş halkası karşımıza çıkacak ve ilerlememizi durdurmaya çalışacaktır. Oyundaki amacımızda ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemektir. 5 farklı karakterin yer aldığı yapımda, yapılması gerekenler oldukça basit ancak sağlam refleks isteyen bir oyundur. Oyuncular sadece ekranların tek bir parmak hareketi ile karakterimizi metrelerce uzağa götürebilirler.

Doğukan Çağlakpınar

ApoRed - Das Spiel

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Basit grafikler ile eğlenceli bir yapıyla karşılaşacaksınız.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan ApoRed - Das Spiel ile eğlenceli dakikalar yaşayacağız.

Oldukça kolay kontrollere sahip olan oyunda rengarenk bir platform bizleri bekliyor. 5 farklı karakter seçeneğine sahip olan mobil oyunda, aşağı doğru süzülen karakteri yönlendirecek ve en uzun mesafeyi almasını sağlayacağız.
Basit kontrolleri ile oyuncuların kolayca adapte olabileceği bir atmosfer sunan yapımda amacımız karakterimizi en uzun mesafeyi aldırmaktır. Oyun içerisinde platformdan aşağı doğru süzülürken karşımıza birçok engel çıkmaktadır. Bizden istenilen akıllı telefonumuzun ekranında parmağımızı sürükleyerek karakterimizin bu engellere takılmadan ilerlemişi sağlamaktır. 

Oldukça eğlenceli bir yapı ile karşımıza çıkan ApoRed - Das Spiel’de karşımıza füzeler, beton parçaları ve alevli çemberler çıkmaktadır. Bazı engellerden sağa sola doğru kayarak sıyrılırken, bazılarının da tam ortasından geçerek ilerlememizi devam edeceğiz. Eğlenceli ses efektleri ile desteklenen yapım, mobil platform oyunlarında klasik kategorisinde yer almaktadır. ApoRed - Das Spiel hem Android hem de İOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanmış bir klasik oyundur.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Ocean Reef Life

    Okyanusların derinliklerine ineceğiz.
  • Pancake Tower

    Krepleri üst üste dizmeye çalışacağız.
  • Piggy GO

    Gerçek zamanlı dünya turuna çıkacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.