App Icons

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
781 TOPLAM İNDİRME

App Icons, iPhone ve iPad kullanıcılarının ekranını kişiselleştirmesine yarayan bir ikon değiştirme uygulamasıdır.

App Icons, iOS kullanıcılarının mahrum kaldığı kişiselleştirmeyi olanaklı kılan bir ikon değiştirme uygulaması. Kullanıcıların jailbreak olmadan uygulama simgelerini özelleştirmesine yarayan bu uygulama, iPhone ve iPad cihazlarınızı daha fazla kişiselleştirmenize olanak tanıyor. 

Orijinal simgelerden sıkıldıysanız, ana ekranınıza biraz renk ve kişilik katmak istiyorsanız, App Icons denemeniz gereken uygulamalar arasında yerini alıyor. Birbirinden farklı tasarımlarla ekranınızı süsleyerek, özel arayüzler ve çerçevelerle özelleştirebiliyorsunuz. Favori kişileriniz, uygulamalarınız, web siteleri ve fazla içerikler için kısayollar bulunuyor. Sınırsız sayıdaki stilleri dilerseniz kendiniz de oluşturabiliyorsunuz. 

Hali hazırda geçerli ve kullanıma hazır temalarda bulunan bu uygulamada, ikonlarınızı karikatür, kek, meyve, doğa, siyah beyaz ve daha fazla şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Ana ekranınızda rehberin olduğu yerdeki kısımlara özel kısayollarda atayabiliyorsunuz. İçeriklerin sizin daha rahat özelleştirme yapabilmeniz için sürekli güncellendiğini de rahatlıkla söyleyebilirim. 

iOS kullanıcılarını kısıtlı özelliklerden kurtaracak bu uygulamayı bir defaya mahsus olmak kaydıyla ücretli olarak indirebilirsiniz. Akıllı telefonunu veya tabletini kişiselleştirmek isteyenlerin denemesini mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reface App

    Reface App, App Store'daki en iyi yüz değiştirme ve deepfake uygulaması.
  • ToonsTV: Angry Birds Video App

    ToonsTV: Angry Birds Video App bir Angry Birds çizgi filmleri uygulamasıdır
  • Kidso

    Kidso, pedagogların katkılarıyla hazırlanmış çocuklara özel eğitici ve eğlenceli oyunlar, masallar ve hikayeler sunar. Kidso App Store'dan ücretsiz indirilebilir!
  • G2A

    G2A dijital oyun satış platformunun mobil uygulaması iOS kullanıcıları için App Store üzerinde yayınlandı.
  • GAİN

    Yeni nesil içerik platformu GAİN App Store'da! Diziler, belgeseller, spor, müzik, orijinal yapımlar GaIN'de
  • Exxen TV

    Exxen TV, filmler, diziler, belgeseller, yarışmalarla Netflix'e yerli rakip olarak gösteriliyor. Exxen izlemek için hemen App Store'dan uygulamasını indirin!
  • Couchsurfing Travel App

    Couchsurfing Travel App sayesinde çevremizde düzenlenen etkinlikleri görebiliyoruz.
  • Scanner App

    Scanner App ile belgelerinizi hızlıca tarayabilir, belgeleriniz üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.