App Mahal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

App Mahal yeni ve işinize yarayabilecek uygulamaları ayağınıza getiren bir uygulamadır

App Mahal kullanıcılara hoşlarına gidebilecek mobil uygulamaları ve oyunları bulma konusunda pratik ve hızlı bir çözüm sunan bir mobil uygulama keşfetme aracı.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan App Mahal ile ücretsiz uygulama ve ücretsiz oyun keşfetme işi çok daha kolay hale geliyor. Normalde bir uygulamaya ihtiyaç duyduğumuzda uygulama marketlerini araştırırız. Fakat uygulama marketlerinde ancak aradığımız uygulamanın adının ne olduğunu biliyorsak hızlı bir çözüm üretebiliyoruz. Uygulama marketleri içerisinde yer alan milyonlarca uygulama arasından ihtiyacımızı karşılayanı bulmak, eğer uygulamanın adını bilmiyorsak uzun bir süre alabiliyor. App Mahal ile uygulama marketlerinin bu dağınık yapısına bir çözüm üretiliyor.

App Mahal temel olarak size ücretsiz oyun ve uygulamaları ihtiyaçlarınıza ve beğenilerinize göre filtreliyor. Bu sayede yeni uygulamalar keşfetmeniz kolaylaşabiliyor. App Mahal bir sosyal platform olarak da düşünülebilir. Uygulama üzerinden arkadaşlarınızın hangi uygulamaları tercih ettiklerini, hangi oyunları oynadıklarını görebiliyorsunuz. Bu sayede doğal bir yolla uygulama tavsiyeleri almış oluyorsunuz. Ayrıca kendi uygulama ve oyun tavsiyelerinizi App Mahal üzerinden paylaşabiliyor ve arkadaşlarınıza önerebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Dashdow What App

    Dashdow What App, WhatsApp'tan gelen mesajları baloncuk formunda gösteren bir Android uygulaması.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.