Apple Music For Business

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

İşletmelere özel geliştirilmiş Apple Music.

PlayNetwork tarafından sunulan Apple Music for Business nereye giderseniz gidin, müşterinizin markanızın çaldığı müziği dinlemesini, paylaşmasını ve keyfini çıkarmasını sağlamak için birinci sınıf müzik küratörlüğü, özel teknoloji ve kullanımı kolay araçları bir araya getiriyor.

Bu uygulama yalnızca İşletme müşterileri için Apple Music'te kullanılabilir. Servisi cihazınızda kullanmaya başlamak için bir işletme aboneliğiniz ve 8 basamaklı bir etkinleştirme kodunuz olmalıdır. Daha fazla bilgi için, applemusicforbusiness.apple adresini ziyaret edin.

PlayNetwork ile ortaklaşa geliştirilen Apple Music for Business planlarına kaydolabilir ve perakende mağazalarında Apple'ın küratörlüğünü yaptığı çalma listeleri ve hatta bireysel mağaza markasına uyarlanmış öneriler sunan lisanslı müzik alabilirler. Apple Music for Business, Apple Inc. şirketinin lisansa bağlı olarak kullanılan bir ticari markasıdır.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Music Memos

    Music Memos, Apple'ın gelişmiş müzik kayıt ve düzenleme uygulaması.
  • Music Download For SoundCloud

    Music Download For SoundCloud, normalde ücretli olan uygulama için yapılan kampanya sayesinde ücretsiz olarak indirerek SoundCloud ile müziğe doyun.
  • YouTube Music

    YouTube Music (YouTube Müzik) iOS İndir: iPhone ve iPad'inizde müzik dinlemeden yapamıyorsanız vazgeçemeyeceğiniz bir uygulama olacak.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik severler için geliştirilen ücretsiz ve fonksiyonel bir iOS uygulamasıdır.
  • Ultra Free Music Downloader

    Ultra Free Music Downloader, yasal olarak müzik arayabileceğiniz, indirebileceğiniz ve dinleyebileceğiniz hepsi içinde iOS uygulamasıdır.
  • DownTube - Music for Youtube

    YouTube video klipleri, şarkıları arka planda çalın, dinleyin.
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, partilerde, arkadaş toplantılarında ve özellikle spor yaparken dinleyebilmeniz için en hareketli profesyonel DJ şarkılarını çalan iOS radyo uygulamasıdır.
  • Soundwave Music Discovery

    Soundwave Music Discovery ile arkadaşlarınızın dinlediği müzikleri takip ederken bir yandan da yeni müzikler keşfedebileceğiniz bir iOS uygulamasıdır.