Appy Gamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Appy Gamer, oyun severlerin oyunlar hakkında çıkan en son haberlere ulaşabileceği yararlı ve kolay kullanıma sahip ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Appy Gamer, en iyi oyunlar listesinde bulunan oyunlar hakkında çıkan en son haberlere ulaşmanızı sağlayacak olan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Oyuncuların Android telefon ve tabletleri üzerinden en güncel oyun haberlerini takip edebilmesi için geliştirilen uygulamanın tasarımı oldukça modern ve şık. Bir çok kaynaktan farklı haberleri alarak oyun dünyası hakkında yayılan en son haberleri hemen okumanızı sağlayan uygulama farklı oyun platformlarına ait tüm oyunlar hakkında bilgi sunmaktadır.

Özellikler:

  • En son çıkan oyun haberlerini görüntüleme
  • İlginizi çeken oyun ve platformları seçerek kişiselleştirme
  • Yeni ve yaratıcı navigasyon sistemi
  • Oyunlara ait haberler, ekran görüntüleri ve videolar
  • Offline mod ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde haberleri okuyabilme

Sizde oyun camiasını yakından takip etmek ve bunu Android cihazınız üzerinde kolayca gerçekleştirmek istiyorsanız, Appy Gamer'ı ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmalısınız.

Barış YANIK

Appy Gamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Appy Gamer, oyuncuların iPhone ve iPad'leri üzerinden tüm popüler oyunlar hakkında çıkan en son haberlere ulaşabileceği yararlı bir uygulamadır.

Appy Gamer, oyuncularun en iyi oyunlar hakkındaki en son haberlere iPhone ve iPad'lerini üzerinden erişmesini sağlayan yararlı bir iOS haber uygulamasıdır.

Muhteşem bir tasarıma sahip olan uygulama üzerinde en son ve güncel oyun haberlerini rahatlıkla takip ederek oyun dünyasından bir an olsun uzak kalmazsınız. Oldukça geniş kapsamlı bir oyun haberi uygulaması olan Appy Gamer, bir çok güvenilir kaynaktan aldığı haberleri arayüzü üzerinde görmenizi ve okumanızı sağlamaktadır.

Uygulama üzerinde bazı kişiselleştirme ayarları mevcuttur. Bu ayarları gerçekleştirerek sadece ilgi duyduğunuz oyun kategorileri ve hatta özel oyunlar ile ilgili haberleri görüntüleyebilirsiniz. İlginizi çekmeyen diğer içerikleri görmeden sadece ilgilendiğiniz alanları görerek boşa zaman kaybetmenize engel olmaktadır.

Oyun dünyasını yakından takip etmek isteyenlerin severek kullanabileceği uygulamanın modern arayüzü sayesinde hiç bir problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gamer Post

    Gamer Post, League of Legends oyuncularının, oyun hakkında en güncel haberlere ve Türk takımları hakkında bilgilere ulaşmasını sağlayan kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Appy Geek

    RSS okuma uygulamaları arasında kolay kullanımı, basit arayüzü ve farklı fonksiyonları ile dikkat çeken Appy Geek uygulaması, favori haberleri de gösterebiliyor.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.