Aptal Mısın?

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,680 TOPLAM İNDİRME

Aptal Mısın? keyifli yapısı ve orijinal sorularıyla dikkat çeken bir oyundur ve tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Aptal Mısın? son günlerin en fazla dikkat çeken oyunlarından bir tanesi. Keyifli yapısı ve zihin yoran sorularıyla öne çıkan oyunda keyifli vakit geçireceğinize eminim.

Öncelikle bu oyun uygulama marketlerde denk geldiğimiz klasik ve sıkıcı zeka oyunlarına hiç mi hiç benzemiyor. Tamamen özgün bir yapıya sahip. Aptal Mısın?'da yer alan soruları çözebilmek için pratik zekaya sahip olmak şart. Örneğin 9+9=? sorusunun cevabı kesinlikle 18 değil. Uygulamanın iOS sürümünü incelerken bulamamıştık fakat sonradan doğru cevabı bulabildik.

Oyunun arayüzü son derece basit ve sade. Zaten bu tarz bir oyundan gelişmiş grafikler ve yüksek maliyetli görsel efektler beklemek hata olurdu. Kaldı ki oyunun temelinde yatan eğlence faktörü tamamen soruları çözme esnasında yaşayacağınız deneyim üzerine kurulmuş. Karşımıza çıkan soruları çözmek için kısıtlı vaktimiz mevcut ve bunu mümkün olduğunca iyi kullanmalıyız. Buna ek olarak üç defa hata yapma hakkınız var. Aptal Mısın?'da elde ettiğiniz puanları Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformları üzerinde paylaşabilirsiniz.

Eğer siz de pratik zekanıza güveniyorsanız ve bu konuda yeteneğinizi konuşturabileceğiniz bir oyun arıyorsanız, Aptal Mısın? tam aradığınız şey.

Emircan Erdoğan

Aptal Mısın?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,117 TOPLAM İNDİRME
20.8 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli ve bir o kadar da zor soruları bir araya getiren Aptal Mısın? son zamanların en iyi oyunlarından bir tanesi.

Aptal Mısın? isimli bu oyun son zamanların en çok rağbet gören yapımlarından bir tanesi. Bu oyunu oynadıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve zihniniz tersten çalışmaya başlayacak. Bu oyunda sunulan bulmacalar asla düz mantıkla çözülemiyor. Oyunda başarı gösterebilmek için ters mantık kullanmanız gerekiyor.

Temel olarak oyunda farklı tipteki soruları çözmeye çalışıyoruz. Fakat bu sorular ne okulda ne de günlük hayatta karşılaştıklarımıza hiç benzemiyor. Örneğin 9+9=? sorusunun cevabı 18 değil. Ne olduğunu biz de hala çözemedik fakat sizin çözeceğinize eminiz. Son derece eğlenceli ve farklı bir deneyim vaat eden Aptal Mısın? özellikle arkadaş ve aile ortamlarında oynamak için son derece ideal bir oyun.

Oyunda basit bir arayüz kullanılmış. Zaten bu tarz bir oyundan yüksek çözünürlüklü üç boyutlu görseller beklemek mantıksız olurdu. Problem çözme konusunda yeteneklerinize güveniyorsanız ve bu konuda yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ücretsiz bir oyun arıyorsanız Aptal Mısın? tam size göre.

Emircan Erdoğan

Aptal Mısın?

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Aptal mısın?, düz mantıkla asla çözemeyeceğiniz birbirinden zorlu sorular içeren harika bir zeka oyunudur.

Aptal mısın?, düz mantıkla çözülemeyecek birbirinden zorlu sorular içeren bir mobil oyundur. Tamamen ücretsiz olan ve rahatsız edici reklam içermeyen oyunda süre işlediğinden hem hızlı hem de etkili düşünmeniz gerekiyor.

Aptal mısın?, düz mantığa aykırı, sıra dışı çözümlere sahip sorularda oluşan bir bulmaca oyunu olması yönünden sıkıcı bulmaca ve zeka oyunlarına hiç ama hiç benzemiyor. Oyunda ilerlemek için sorulara konsantre olmanız, o sorudan başka bir şey düşünmemeniz gerekiyor. Bazen soruları ekranda bir yere dokunarak, bazen cihazınızı sallayarak, bazen de hiçbir şey yapmadan soruları yanıtlamış oluyorsunuz.

Her yaşta kişiye hitap eden sorular içeren oyun pratik düşünenlere hitap ediyor. Soruları düz mantıkla çözmeniz mümkün değil. Soruları çözerken üzerinde fazla düşünme şansına da sahip değilsiniz. Hızla akıp giden süre çubuğu işinizi zorlaştıracak.

Aptal mısın? pratik zekasına güvenen, problem çözme yeteneğini geliştirmek isteyen herkesin kesinlikle oynaması gereken bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cut It

    Şekilleri simetrik olarak kesmeyi başarabilir misin?
  • Emoji Mine

    Emojileri kurtarmak için harita patlatmaya hazır mısın?
  • Perfect Master 3D

    Ev eşyalarındaki basit bulmacaları çözebilir misin?
  • Jellipop Match

    Yepyeni bir tatlı şehri kurmaya hazır mısın?
  • Faraway 3

    Kafa yorucu ve keşfedilmeyi bekleyen birçok mekanda çıkışı bulabilecek misin?
  • Stencil Art - Spray Masters

    Usta bir ressam olmak ister misin?
  • Logo Quiz Fever

    Otomobiller, müzik, film ve oyunlar gibi çeşitli logolar bulabilir misin?
  • Var Mısın Yok Musun?

    Var Mısın Yok Musun, televizyonlarda izlerken keyif aldığımız yarışma programının Android telefon ve tabletler için geliştirilen ücretsiz şans oyunu.