Armies & Ants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Armies & Ants, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu.

Armies & Ants, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Hızlı ve aksiyon dolu bir strateji oyunu olan Armies & Ants oyununda karıncalarla bir maceraya çıkıyorsunuz.

Oyunda çok fazla orijinallik aramamak gerekiyor zira çok fazla bir yenilik getirdiğini söyleyemeyiz. Fakat 3D grafikleri ve etkileyici animasyonları seviyorsanız oyunu beğenebileceğinizi düşünüyorum.

Oyunda farklı kahramanları kontrol ediyorsunuz. Bu kahramanlarla bir karınca ordusu oluşturuyorsunuz ve onları eğitiyorsunuz. Bununla birlikte diğer oyunculardan kaynak çalma şansınız da var.

Armies & Ants Özellikleri:

  • Tamamen ücretsiz.
  • Yeni kahramanların kilidini açtırma.
  • Level atlatma.
  • Yetenek ağacı ile geliştirme.
  • Ordular kurma.
  • Tekli oyuncu modu.
  • PvP modu.
  • Çoklu oyuncu modu.
  • Klan lig sistemi.

Eğer siz de strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Armies & Ants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Armies & Ants, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu.

Armies & Ants, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Oktagon Games'in ilk oyunu olan Armies & Ants da karıncalardan bir ordu kurmaya çalışıyorsunuz.

Hızlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak da tanımlayabileceğimiz oyun kategorisine çok fazla bir yenilik getiriyor diyemeyiz. Fakat bununla birlikte 3D canlı ve renkli grafikleri ve animasyonları gayet etkileyici diyebiliriz.

Oyunda klasik bir strateji oyununda olduğu gibi öncelikle şehrinizi inşa ediyor ve ordunuzu kuruyorsunuz. Ardından da diğer oyunculara karşı savaş açıyorsunuz. Yani oyunu çevrimiçi çoklu oyunculu modda oynayabiliyorsunuz.

Oyunun isterseniz tekli oyunculu hikaye modu da bulunuyor. Burada da size verilen görevleri yerine getiriyorsunuz. Çoklu oyunculu modda iki farklı oyun tipi bulunuyor. Bunlar klan ligi sistemi ve PvP savaşları.

Klan lig sisteminde diğer oyuncularla klan kurarak başka klanlara savaş açabiliyorsunuz. PvP sisteminde de yine bildiğiniz gibi yine diğer oyuncularla teke tek savaşlar yaparak kazanmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda farklı kahramanların kilidini açtırabiliyorsunuz. Ardından bu kahramanları geliştirerek yeteneklerini artırabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu strateji seviyorsanız deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Armies & Ants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Armies & Ants, kendi karınca koloninizi oluşturup dünya genelinde tüm kaynakları ele geçirmeye çalıştığınız bir strateji oyunu.

Armies & Ants, dişi ve erkek karıncalardan oluşan koloni kurup mücadele verdiğimiz tempolu bir 3 boyutlu strateji oyunu. İster tek başımıza tekli görevlerde, istersek çoklu oyuncu modunda dünya genelinde oyunculara karşı karınca ordumuzla savaştığımız oyunda amacımız tüm kaynakları (şekerleri) ele geçirmek.

Detaylı yüksek kalitede görselleri ve savaş atmosferine sokan hareketli müzikleriyle bizleri içerisine çeken strateji – aksiyon oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere yönettiğimiz ordu karıncalardan meydana geliyor. Bir yandan üssümüzü korumak üzere dişi ve erkek karıncalarımızdan oluşan devasa ordumuzu kurma çalışmaları yaparken, diğer yandan dünya genelinde kaynakları ele geçirmeye çalışıyoruz.

İnternet bağlantısını zorunlu kılan oyunda üç farklı modda mücadelemizi sürdürebiliyoruz. Tekli oyuncu modunda özel görevlerde bulunma, çoklu oyuncu modunda arkadaşlarımızla ve rastgele karşımıza çıkarılan rakiplerimizle savaşma, kolonilerle teke tek karşı karşıya gelme veya arkadaşlarımızla bir olup dünyaya meydan okuma şansına sahibiz.

Oyunda rakiplerimizi yendikçe hem seviyemizi artırıyor, hem de yeni karınca kahramanların kilidini açıyoruz. Oynayabildiğimiz kahramanlardan her birinin farklı yeteneği var ve geliştirebiliyoruz. Kahramanların yanı sıra kolonimizi de özelleştirmemiz mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Armies of Dragons

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Ants in Phone

    Ants in Phone, Android cihazlarınızın ekranında karıncalar dolaşmasını sağlayan oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Clone Armies APK

    Clone Armies APK Android oyununda askerlerinizi klonlayıp savaş alanına gönderiyorsunuz.
  • Tiny Armies

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşacağız.
  • Idle Armies

    Piksel grafikler eşliğinde rol oyunu oynayacağız.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!