Armor Age: Tank Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.

Mobil platforma özel olarak geliştirdiği oyunlar ile akıllara kazınan HeroCraft yine oyuncuların yüzünü güldürüyor. Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanan Armor Age: Tank Wars, oyuncuları rekabet dolu bir atmosfere götürerek keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Gerçekçi yapısı ile kısa sürede çevresinde yüzbinlerce oyuncuyu toplayan yapımda, farklı tank modelleri yer alıyor. Gerçek zamanlı PvP maçlarına katılacağımız yapımda çeşitli ülkelerden tarihsel tanklar yer alacak. Oyunda bulunan tankların kendilerine özgü özellikleri ve atış menzilleri olacak. Oyuncular seçtikleri tankları özelleştirebilecek ve daha güçlü bir hale getirebilecekler. Grafikleri açısından oyunculara kusursuz bir görünüm sunan yapım, kendine has görselleri ile beğenileri toplamaya devam ediyor. Sadece Google Play üzerinden 500 binden fazla kez indirilen tank oyunu, tüm dünyada milyonlarca oyuncuy peşinden sürüklüyor.

Ücretsiz olarak indirilip oynanan yapımda hayatta kalmaya çalışacak ve rakiplerimizi etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Yapım 4.3 gibi bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Armor Age: Tank Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
452.1 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşlarına katılacağız.

Gerçekçi bir strateji dünyasına katılacağımız Armor Age: Tank Wars ücretsiz olarak mobil oyunculara sunuldu. HeroCraft LTD tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan strateji oyunu Google Play üzerinden 500 binden fazla kez indirildi.

Gerçekçi grafik açıları, hayatta kalma modu ve zengin içeriği ile oyuncuların beğenisini kazanan yapımda oyuncular tarihsel tanklar ile karşılaşacaklar. Farklı ülkelerden oyunculara sahip olan mobil oyunda amacımız hayatta kalmak olacak. Ayrıca oyuncular seçtikleri tankları geliştirerek daha etkili bir yapıya kavuşturabilecekler. Sürükleyici yapısı ile oyunculara gerilim dolu bir savaş ortamı sunan Armor Age: Tank Wars, yayınlanması ile geniş kitlelere hızlı bir şekilde ulaşmayı başardı. Ücretsiz yapısı ile oyuncuların yüzünü güldüren yapım, şu sıralar hızla indirilmeye devam ediliyor.

Türkçe dilinin yer almadığı oyunda ülkemiz oyuncuları da yer alıyor. 4.3 gibi bir skor puanına sahip olan yapım, zengin içeriği ile rekabet dolu bir ortam sunuyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of World Wars

    Onlarca askeri birliği yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • US Conflict

    Gerçek zamanlı tank savaşlarına katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Stellar Age: MMO Strategy

    Galaksi üzerindeki farklı gezegenler ile savaşlar yapabileceğiniz keyifli bir strateji oyunudur.
  • Block Tank Wars 3

    Tank savaşlarına nefessiz gireceğiz.
  • Age of conquset IV

    Stratejik savaşların başrolde olduğu keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Medieval Wars Free

    Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stormbound: Kingdom Wars

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.