Armored God

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Armored God, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kaos dolu atmosferi ve harika efektleriyle tam bir görsel şölen sunan Armored God, farklı karakterleri kontrol edip hünerlerinizi sergileyebileceğiniz bir oyundur. Karakterlerinizi güçlendirerek diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda farklı ırklar yer alıyor. Dilediğiniz ırkı seçerek savaşlara dahil olabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Armored God, MMORPG oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun diyebilirim. Güçlü bossları keserek daha fazla deneyim ve puan sahibi de olabileceğiniz oyunda gerçek zamanlı mücadelelere dahil olabiliyorsunuz.

Armored God oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Armored God

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
777 MB DOSYA BOYUTU

Kaos dolu atmosferiyle dikkat çeken bir MMORPG oyunu

Armored God, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

MMORPG türünde oyunlar oynamayı sevenleri yakından ilgilendirebilecek türden yepyeni bir mobil oyun olan Armored God, kaos dolu atmosferi ve kaliteli görselleriyle dikkatimizi çekiyor. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda giderek güçleniyor ve diğer oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda stratejik hamleler yapmalı ve sağlam ilerlemelisiniz. Dilediğiniz ırkı seçerek savaşlara dahil olabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.  Armored God, MMORPG oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun diyebilirim. Güçlü bossları keserek daha fazla deneyim ve puan sahibi de olabileceğiniz oyunda gerçek zamanlı mücadelelere dahil olabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Armored God oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Angels:Origins

    Ödüllü serinin son oyunu
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • RebirthM

    RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • Savior Saga

    Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Food Fantasy

    Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu