Armory & Machine

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Sıcaklık artışı sağlayan bir makineyi kontrol ederek çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına hizmet veren ve 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Armory & Machine, bir makineyi sürekli çalıştırarak gerekli sıcaklığa ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz ilginç bir oyundur.

Basit ve anlaşılır menü tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, makineyi çalıştırmak için butona basmak ve makine durdukça tekrar çalıştırmaktır. Bu şekilde makine bir süre sonra görevini tamamlar ve sıcaklık arttıkça yeni özellikler açılır. Butona basarak sıcaklığın artması için makineyi aktif halde tutmalı ve görevleri tamamlayarak farklı özelliklerin kilidini açmalısınız. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir tıklama oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda sürekli çalıştırmanız gereken birkaç farklı fonksiyona sahip makine yer almaktadır. Makinelerin sıcaklık göstergeleri ve çalıştığı süre boyunca gerçekleştirdiği işlemlerin tabloları bulunmaktadır. Bu göstergelerden yararlanarak işlemleri takip edebilir ve görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Simülasyon oyunları arasında bulunan Armory & Machine ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve stres atabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Armory & Machine

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
47.7 MB DOSYA BOYUTU

Sıcaklık artışı sağlayan bir makineyi kontrol ederek çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Armory & Machine, bir makine aracılığı ile çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz stres giderici eşsiz bir oyundur.

Basit grafikleri ve anlaşılır menü tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sıcaklığın artmasını sağlayan bir makineyi sürekli olarak çalıştırmak ve sıcaklığın artmasını sağlamaktır. Makinenin butonuna basarak aktif hale getirmeli ve durdukça tekrar tekrar çalıştırmalısınız. Bu sayede makine görevini yerine getirir ve ortamın sıcaklığı arttıkça yeni özelliklerin kilidi açılır. Makineyi ne kadar çok çalıştırırsanız o kadar fazla verim alırsınız ve görevleri daha çabuk tamamlarsınız. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sürekli aktif halde olması gereken birkaç farklı işleve sahip makine ve bu makinelerin yaptığı işlemleri gösteren tablolar bulunmaktadır. Tablolardan faydalanarak sıcaklık artışını takip edebilir ve verileri kontrol edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Armory & Machine, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Club Armory

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz poligon simülasyonudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.