Army Of Allies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
203.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve günden güne oyuncu kitlesini artırmaya devam eden Army Of Allies, ücretsiz bir strateji oyunudur.

iDreamSky tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Army Of Allies, oyunculara sunduğu zengin savaş ortamı ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Tankların, askeri birliklerin ve savaş uçaklarının yer aldığı oyunda amacımız gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakip oyuncuların askerlerini yok etmek olacak. 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım, son güncellemesi ile oyuncu kitlesini de artırmaya başladı. 31 Ekim itibari ile karşımıza çıkan mobil strateji oyununda görsel efektler de oldukça başarılıdır.

Zengin atmosferi ve rengarenk savaş atmosferi ile bizlere aksiyondan çok eğlence dolu anlar yaşatacak olan Army Of Allies savaş sahnelerindeki efektler ile de bizleri büyüleyecek. Ücretsiz olması nedeniyle 7’den 70’e her kesimden olumlu geri bildirimler alan yapım Google Play’de 4.2 gibi bir skor puanını da elinde bulunduruyor. Özellikle basit kontrolleri ile oyuncular savaş atmosferine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde adapte olabiliyorlar.

Doğukan Çağlakpınar

Army Of Allies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
203.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular ile savaşacağız.

Yayınlanması ile herkesin beğenisini kazanarak şu sıralar adından söz ettiren Army Of Allies, hızla kitlesini artırmaya devam ediyor.

Bünyesinde dünyanın dört bir yanından oyunculara yer veren yapım gerçek zamanlı olarak oynanabilen bir strateji oyunudur. 100 binden fazla oyuncu tarafından aralıksız test edilen yapım geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Oldukça sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yapımda amacımız rakiplerimizi mağluo ederek seviye yükseltmektir. Tankların, piyadelerin ve askeri uçakların yer aldığı yapım da gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacak ve bu alandaki yeteneklerimizi sınama fırsatı elde edeceğiz.

Tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek olan yapım alacağı güncellemeler ile de hem içeriklerini genişletecek hem de hatalarını ortadan kaldırmaya çalışacaklar. Eğlenceli ve sürükleyici oynanış yapısı ile rakiplerini geride bırakmaya hazırlanan yapım yavaş yavaş yayılmaya devam ediyor.

4.2 inceleme skor puanı ile karşımıza çıkan yapım iki farklı mobil işletim sisteminde oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Army Men Strike

    Aksiyon dolu masa savaşlarına hazırlanın.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • World of Empires

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak yeni bir medeniyetin temellerini atacağınız eşsiz bir oyundur.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Game of Trenches

    Gerçek zamanlı olarak Birinci Dünya Savaşı’na dahil olacağız.