Arqy.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Arqy.io, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, harika bir oynanışa sahip bir okçuluk oyunudur.

Arqy.io, oldukça iyi bir oynanışa sahip bir okçuluk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, okçuluğa dair tüm detayları bulabilir, kalkan ile kendinizi koruyabilir, altınları toplayarak oyununuzu geliştirebilir ve canınızı yenilemek için iksir içebilirsiniz.

Arqy.io son zamanlarda oynadığım en başarılı oyunlar arasında yer alıyor. Savunmasız insanların kasabalarını acımasız ejderhalardan ve zalimlerden kurtarmaya çalıştığımız oyunda, kurtardığımız her bölgeden düzenli olarak para kazanmaya başlıyoruz. Diğer yandan, mağaza üzerinden kahramanın ihtiyacı olan her şeyi bulabilirsiniz. Okçu kahramanımızı çeşitli kask, zırh, yay ve oklarla güçlendirerek ve kişiselleştirerek bağımlılık yaratan bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Arqy.io Özellikleri

  • Eğlenceli atış deneyimi
  • Hikaye ve gerçek zamanlı oynanış modu
  • İstatistikler
  • Karakteri özelleştirebilme
  • Özel güçler ve birbirinden iyi silahlar

Eğer bir okçu kahraman ile keyifli bir maceraya çıkmak isterseniz Arqy.io oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Arqy.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
418 MB DOSYA BOYUTU

Arqy.io, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan bir okçuluk oyunudur.

Arqy.io, son zamanlarda yapılmış en eğlenceli ve bağımlılık yapan okçuluk oyunları arasında yer alıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, bir okçuluk oyunundan beklenen bütün ayrıntıları bulabileceksiniz. 

Arqy.io oyununu hikaye modunda (Campaign) oynarsanız, savunmasız insanların kasabalarını acımasız ejderhalardan ve zalimlerden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Kurtardığınız her bölgeden düzenli olarak para kazanmaya başlıyorsunuz. Daha sonra mağaza üzerinden kahramanın ihtiyacı olan her şeyi bulabilirsiniz. Okçu kahramanımızı çeşitli kask, zırh, yay ve oklarla güçlendirmek ve kişiselleştirmek mümkün.

Oyunda gerçek anlamda bir okçuluk oyunundan beklediğimiz her şey var. Ateşli oklar, karşılıklı savaş, kalkanla kendimizi koruyabilme, altın toplama ve sağlığı artırmak için iksir kullanabilme gibi detaylar oyunu basit olmaktan çıkarıp oldukça keyifli bir maceraya dönüştürüyor. Ayrıca, düşmanları hızlı öldürmek için Chukonu gibi efsanevi ve güçlü silahlarla da bulunuyor. 

Eğer bir okçuluk oyunu arıyorsanız Arqy.io oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Çok oyunculu modunda bulunduğu oyunu denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.