Arsenal Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Arsenal Alarm, Premier Lig'in köklü takımlarından Arsenal'in maçlarını kaçırmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilen basit ama yararlı bir Android uygulaması.

Arsenal Alarm, Premier Lig'de mücadele eden en büyük takımlardan bir tanesi olan Arsenal'in maçlarını kaçırmamak ve haberdar olmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir alarm uygulaması.

Bu uygulama sayesinde Arsenal taraftarları ve Arsenal maçlarını izlemeyi sevenler, Arsenal'in maçı yaklaştığında haberdar olabiliyor.

Arsenal'in maçlarının başlama saatini gösteren uygulamanın tek özelliği de bu değil. Arsenal takımı hakkında tüm güncel haberlere ulaşmanızı sağlyana Arsenal Alarm, aynı zamanda Premier Lig puan tablosu ve fikstür bilgilerini de sunuyor. Böylece Arsenal'in önümüzdeki haftalardaki rakiplerini de görebiliyorsunuz.

Oldukça sade ve basit şekilde geliştirilen uygulamnın kullanımı da son derece pratik. Arsenal'in renkleri olan kırmızı ve beyaz ile tasarlanan grafikler sayesinde daha da şık görünmesi sağlanan uygulamayı, Arsenal maçlarını kaçırmamak istiyorsanız, ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Arsenal maçlarının başlama düdüğü dışında maç hakkında da bilgiler sunan uygulama, maçı izleyemeyecek durumda olsanız bile maçın kaç kaç bittiğini öğrenmenizi sağlıyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Liverpool Alarm

    Liverpool Alarm, Liverpool takımını destekleyen ve sevenlerin takımının maçlarını kaçırmamak için kullanabileceği ücretsiz ve basit bir Android uygulaması.
  • Barcelona Alarm

    Barcelona Alarm, Barcelona'nın futbol takımı maçlarını kaçırmamak için kullanmanız gereken ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Real Madrid Alarm

    Real Madrid Alarm, yıldız futbolcularla dolu kadroya sahip olan Real Madrin'in maçlarını kaçırmamak için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Mango Alarm

    Mango Alarm, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kendine özgü alarm sesleri ile birlikte sabahları rahatça uyanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz alarm uygulamasıdır.
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Timely Alarm Clock

    Timely Alarm Clock, senkronize özelllikli alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock

    Alarm Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızda gelişmiş alarm seçeneklerinin keyfini sürebiliyorsunuz.
  • Shake-it Alarm

    Shake-it Alarm, sabahları uyanamama sorununuza çare bulacak olan eğlenceli bir alarm uygulamasıdır.