ARuler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
614 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Android için ilk ve en iyi artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması

ARuler, Android telefonunuzu cetvel, şerit metre, açı ölçer gibi kullanmanızı sağlayan artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması. Gerçek ölçümle hiçbir fark olmadığını belirtmem gerek. ARCore destekli Android telefonlarda kullanılabilecek en iyi ölçüm uygulaması. Hem de ücretsiz!

Artırılmış gerçeklik teknolojisini destekleyen Android telefonlarla uyumlu ARuler, telefonla en doğru ölçümü yapabileceğiniz uygulama diyebilirim. Cetvel, açı, alan ve çevre, hacim, yükseklik, mesafe ölçer ve daha saymakla bitiremeyeceğim ölçümleri yapabildiğiniz uygulamanın kullanımı da son derece basit. Yatay düzlemdeki hedefi belirledikten sonra ölçüm yapmaya başlıyorsunuz. Çekim tuşunun hemen sağındaki butona dokunduğunuzda nokta, çizgi, açı, hacim, yükseklik, mesafe gibi çeşitli simgeler çıkıyor. Örneğin; boyunuzu ölçmek istiyorsunuz. Yüzey algılamasından sonra çekim tuşunun yanındaki butona dokunarak height’ı seçip boyunuzu telefonunuzla ölçüyorsunuz.

Erkan Calp

ARuler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı telefonunuzu ölçü aracı olarak kullanın.

ARuler, iPhone/iPad cihazınızı cetvel, şerit metre, açı ölçer gibi kullanmanıza imkan veren artırılmış gerçeklik uygulaması. iOS cihazlar için en iyi artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması diyebilirim. Bir objenin hacmini ölçmek, oda metrekare hesabı yapmak, açı ölçmek, boyunuzu ölçmek vs. artık tek ihtiyacınız olan akıllı telefon veya tabletiniz.

Telefon/tabletinize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en iyi artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması ARuler diyebilirim. ARKit destekli tüm iOS cihazlarla uyumlu olan ölçüm uygulaması, cetvel (hem AR hem de ekran cetveli var), mesafe ölçer, açı, alan ve çevre, hacim, yükseklik ve daha pek çok seçenek sunuyor. Yüzey algılaması sonrasında tek yapmanız gereken; çekim butonunun hemen sağındaki butona ardından da ölçüm aracına dokunmak. Ölçüm anında sağ üst köşeden krokiyi de görebiliyorsunuz. Bu arada uygulama Türkçe değil ancak tüm ölçüm birimleri destekleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CamToPlan

    Gelişmiş artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması
  • Google Measure

    Google Measure uygulaması ile Android telefonunuzu şerit metre olarak kullanın.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu