Ask Me Colors Preschool

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Ask Me Colors Preschool, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.

Ask Me Colors Preschool, çocuklarınızın akıllı cihazlarda iyi vakit geçirmesi için geliştirilmiş bir çocuk oyunu. iPhone ve iPad cihazlarında oynanabilen bu oyunda, çocukların bilişsel gelişimlerine katkıda bulunacak ve becerilerini geliştirecek pek çok özellik bulunuyor. Birbirinden renkli karakterler, yiyecek, oyuncak ve nesneleri tanımlayıp, öğrenmelerini sağlayacak bu oyuna çocuklarını düşünen herkesin bakması gerektiğini düşünüyorum.

Son dönemlerde çıkan haberlere aşinaysanız akıllı cihaz kullanımının 2 yaş'a kadar düştüğünü görmüşsünüzdür. Hal böyle olunca çocukların gelişimine önem veren uygulamaların sayısı da artmaya başladı. Ask Me Colors Preschool, temelde İngilizce bir uygulama olsa da, miniklerin nesneleri algılaması ve seslerini tanımasına olanak tanıyor. Gerekli ebeveyn denetiminin olduğunu ve profesyoneller tarafından hazırlandığını da belirtelim.

Çocukları için güzel bir uygulama arayan ebeveynler Ask Me Colors Preschool oyununu ücretsiz indirebilirler. Eğlenceli bir deneyim yaşayacağınızı söyleyebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monkey Preschool Lunchbox

    Monkey Preschool Lunchbox, eğlenceli bir şekilde temel eğitim uygulamalarını içeren bir mobil oyun.
  • Shapes Toddler Preschool

    Shapes Toddler Preschool okul öncesi için mükemmel bir eğitici uygulama olarak karşımıza çıkıyor.
  • Alpi - Shapes & Colors

    Sevimli geometrik şekillerle eğlenerek renk ve şekilleri öğrenin.
  • Ask Me Anything

    Reddit üzerinden ünlülere sorularınızı sormak ve cevap almak için iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanan Ask Me Anything uygulamasını indirmelisiniz.
  • GS Preschool Games

    GS Preschool Games, 3 - 6 yaş arası çocukların oynayabilecekleri oyunları bir araya getiren eğlenceli bir uygulamadır.
  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Color Me!!! Summer

    Color Me!!! Summer, 2 - 6 yaş arasındaki çocuklarınız için en iyi boyama kitabı uygulamarından biri olarak iPhone ve iPad'iniz ile yükleyerek çocuklarınızın eğitimine yardımcı olabilirsiniz.
  • Colors

    Colors içerisinde çok sayıda fotoğraf filtresi yer alan bir mobil fotoğraf düzenleme uygulamasıdır