Aşk Mesajları & Aşk Sözleri

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,562 TOPLAM İNDİRME

Aşk Mesajları & Aşk Sözleri, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden en güzel, en etkileyici ve en romantik aşk sözlerine ulaşabileceğiniz güzel uygulamalardan biridir.

Aşk Mesajları & Aşk Sözleri, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak en ünlü en iyi aşk sözlerine ulaşabileceğiniz etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

Birçok gelişmiş özelliğe sahip uygulama sayesinde sevdiğiniz kişiye özel sürprizler yapabilir ve onları şaşırtabilirsiniz. Eşinize veya sevgilinize söylemek için en romantik sözleri bulabileceğiniz uygulamanın sesli okuma özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

Programın ilgi çeken özelliklerinden bir diğeri ise 100 farklı dilde ''Seni Seviyorum'' demenin karşılığını içermesi. Sevdiğiniz kişiye hergün başka bir dildeki seni seviyorumun karşılığı olan sözleri söyleyerek onları mutlu edebilirsiniz.

Aşk sözleri veya mesajları konusunda iyi değilseniz bu uygulamayı kullanarak eksikliğinizi giderebilirsiniz. Bir süre sonra sizde uygulama içerisindeki sözler üreterek kendi romantik ve aşk dolu cümlelerinizi kurabilirsiniz.

Uygulama içinde bulunan tüm mesajları ve sözleri, Facebook, Twitter, E-posta ve WhatsApp üzerinden paylaşabilir veya kopyalama özelliğini kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizi şaşırtmanın ve özel sürprizler yapmanın en güzel yollarından biri olan bu uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ask Me Colors Preschool

    Ask Me Colors Preschool, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Doktor Aşk

    Doktor Aşk, hayatında yeni birine ihtiyaç duyan kullanıcılar için hazırlanmış etkili bir arkadaşlık uygulamasıdır.
  • Ask Me Anything

    Reddit üzerinden ünlülere sorularınızı sormak ve cevap almak için iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanan Ask Me Anything uygulamasını indirmelisiniz.
  • Florence

    Genç bir kadının aşk hayatını çözümleyin.
  • Crazy Love Story

    Crazy Love Story, iki çifti evlendirmeye hazırladığınız aşk temalı bir iOS oyunu.
  • Hot Mess

    Hot Mess, aşk dolu çiftimizin yangından tutuşmaması için mücadele ettiğimiz mizahi ve absürd bir oyun.
  • Amour Sucré

    Birbirinden sürükleyici onlarca aşk senaryosunda rol alarak romantik anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.