Aspect Key

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Aspect Key, yazma hızınızı önemli ölçüde artıran üçüncü parti klavye uygulaması.

Aspect Key, iPhone ve iPad’in varsayılan klavyesinden çok daha pratik kullanım sunan ve yazma hızını önemli ölçüde artıran üçüncü parti klavye uygulamaları arasında.

iOS 8 ile birlikte cihazın kendi klavyesi yerine geçebilen yazma hızını artırmak üzere tasarlanmış birçok klavye uygulaması çıktı. Aspect Key de bunlardan biri ancak Türkçe harf dizilimi sunmasıyla ve kaydırma destekli olmasıyla öne çıkıyor. Özellikle küçük ekranlı iPhone’a sahipseniz kullanmanızı tavsiye ederim.

Aspect Key, kaydırma hareketleri ile kullanılabilen bir klavye. Büyük ve küçük harf geçişi, boşluk kullanma, geri alma, emojilere ulaşma klavyede ihtiyaç duyulan her şeyi farklı yönlere kaydırma hareketiyle gerçekleştirmek mümkün. Örneğin; büyük harfe geçmek için soldaki ok işaretine dokunmak yerine harfin üzerinde yukarı kaydırma yapıyorsunuz. Veyahut boşluk bırakmak için sağa kaydırma, yazdığınızı silmek için sola kaydırma yapıyorsunuz.

8 tema seçeneğiyle gelen üçüncü parti klavyede şu an için tahmin bulunmuyor. Yazılmak istenen kelimeyi anlayıp öneride bulunma ilerleyen güncellemeyle gelecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F-Secure KEY

    F-Secure KEY ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • McAfee True Key

    McAfee True Key ile web sitesi ve uygulamalardaki parolalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Space is Key

    Space is Key, oldukça basit bir konsepte sahip olmasına rağmen oynaması çok keyifli bir iOS atari oyunudur.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • MCF: Key To Ravenhearst

    Macera dolu bir serüvene atılarak sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak kayıp insanların izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır
  • WinZip

    WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.