Asterix Megaslap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Asterix Megaslap, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Asterix ve Obelix'i bilmeyen yoktur. Romalılara karşı savaşan Gallerin en önemli karakterlerini oluşturuyorlar.

Bildiğiniz gibi Galler'in Romalılarla savaşmak için en önemli şeyleri kullandıkları sihirli iksirdir. Sizin de bu oyunda amacınız bu iksirden içip Romalı askere yumruk atarak onu fırlatabildiğiniz kadar uzağa fırlatmak.

Aslında sizin yapabileceğiniz çok fazla bir şey olmayan bu oyunu bir nevi fizik oyunu olarak adlandırabiliriz. Sizin tek yapmanız gereken yumruk atmak. Ardından Romalı çeşitli rastgele çıkan elementlere çarparak bazen çok uzağa gidecek bazen de yakına düşecek.

Oyunun en eğlenceli tarafı aldığınız skorları arkadaşlarınızla paylaşma ve kimin en uzağa gittiğini görmek olabilir. Eğer Romalıyı uzak mesafelere fırlatabilirseniz sahnenin değiştiğini göreceksiniz ve çeşitli karakterlerle tanışabileceksiniz.

Kazandığınız puanları Romalıyı özelleştirmek için harcayabiliyorsunuz bu da  oyunu daha da komik hale getiriyor. Eğer siz de Asterix fanıysanız bu eğlenceli fakat basit oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Asterix Megaslap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Asterix, filmlerinden ve çizgi romanlarından aşina olduğumuz komik bir karakter. Artık onunla bu oyun sayesinde tanışabilir, hatta Obelix ve Dogmatix gibi karakterlerle birlikte oynayabilirsiniz.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir nevi fizik oyunu diyebileceğimiz Asterix Megaslap'de amacınız Galler'in Romalılarla savaşırken kullandıkları en önemli elementi kullanarak, yani sihirli iksirden içerek ve ardından Romalı askere yumruk atarak onu fırlatabildiğiniz kadar uzağa fırlatmak.

Oyunun en eğlenceli öğesi aldığınız puanları arkadaşlarınızla paylaşıp kimin en uzağa fırlatabildiğini karşılaştırma kısmı diyebilirim. Zira yapabileceğiniz pek fazla bir şey olmayan oyunda yumruk attıktan sonra Romalının ne kadar uzağa gideceği, etraftaki rastgele koyulmuş elementlere bağlı.

Ayrıca kazandığınız puanlarla Romalı askeri özelleştirebilir ve ona çeşitli aletler satın alabilirsiniz. Böylece oyunu çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Eğer siz de bir Asterix fanıysanız bu eğlenceli fakat basit oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asterix and Friends

    Asterix and Friends, Asteriks ve arkadaşlarıyla savaştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?