Astonishing Basketball Manager 20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Kendi takımımızı kurarak kupalar kazanmaya çalışacağız.

2019 sürümü ile oyuncuların beğenisini kazanan ve 2020 yılında olduğumuz şu günlerde yeni sürümü ile lansmana çıkan Astonishing Basketball Manager 20 beğenileri kazanmaya çalışıyor.

2019 sürümü ile oyuncuları tatmin eden başarılı yapım, 2020 sürümü ile incelemelerde beklentileri karşılayamazken, oyunculara gerçekçi bir deneyim sunmayı vadediyor.

Mobil spor oyunları arasına katılan Astonishing Basketball Manager 20 oynaması ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda lansmana çıktı.

Kendi basketbol takımımızın menajeri olacağımız yapım içerisinde farklı oyuncuları takımımıza kazandıracak, farklı taktikler ile çıktığımız maçlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız.

Bir yönetim oyunu olarak lansmana çıkan yapım da oyuncular herhangi bir internet bağlantısına da ihtiyaç duymayacaklar. Çevrimdışı olarak istediğimiz kadar oynayabileceğimiz yapım zengin atmosferi ve detaylı içerikleri ile geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Astonishing Basketball Manager 20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
214.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi takımımızı kurarak kupalar kazanmaya çalışacağız.

Aerilys tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak lansmana çıkan Astonishing Basketball Manager 20 beklendiği gibi pekte başarılı olamadı.

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan mobil spor oyunu, 2019 yılında oyuncuları epey tatmin etmeyi başarmıştı. 2020 sürümü ile henüz başarıya ulaşamayan Astonishing Basketball Manager oyunculara kendi takımlarını kurma ve yönetme fırsatı veriyor.

Yapım içerisinde oyuncular kendi takımlarını seçebilecek, yepyeni oyuncuları takımlarına kazandırabilecek, farklı taktikler eşliğinde birbirinden farklı takımlara karşı maçlara katılabilecekler.

Her türlü ayrıntının düşünüldüğü yapımda oyuncular çevrimdışı olarak takımlarını yönetecek ve ligde kupa kaldırmaya çalışacaklar.

En iyi oyuncuları takımımıza toplamaya çalışacağımız yapım da birçok özelliği de kullanarak takımımızı en üst noktaya ulaştırmaya çalışacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Franchise Basketball 2019

    Basketbol menajerliği yapacağız.
  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.
  • Basketball FRVR

    Eğlenceli basketbol oyunu oynayacağız.
  • Street Basketball Association

    Nefes kesen sokak maçlarına çıkacağınız eşsiz bir basket oyunudur.
  • Bouncy Basketball

    Pixel grafikler eşliğinde basketbol oyunu oynayacağız.
  • Basketball Tournament

    Nefes kesen basket maçlarına katılacağınız ve fantastik hareketler yapacağınız eğlenceli bir oyundur.