Astro Boy:Brick Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.

Mobil platformun ücretsiz oyunları arasında yer alan ve düşü bir kitleye hitap eden Astro Boy : Brick Breaker, atarilerde yer alan taş kırma oyununun gelişmiş bir mobil sürümüdür. Oyunculara eğlenceli dakikalar yaşatacak olan bu oyunda amacımız platformun üst tarafında yer alan taşları yok etmektir. 

Oyun içerisinde ekranın altında yer alan hareket çubuğu ile gelen topu vuracak ve taşları kırmaya çalışacağız. Seviye sisteminin yer aldığı yapımda, oyuncular sürekli yeni bölümler ve yeni taşlar ile karşılaşacaklar. Grafikleri bakımından basit arayüzlere sahip olan yapım, rengarenk taşlar ile oyunculara hoş bir görünüm ve oynanış tarzı sunmaktadır.

13 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım 30 MB’dan daha az bir doya boyutu ile oyunculara eğlenceli zaman geçirtmektedir. 
Oyuncular seviyelerine göre liderler tablosuna adını yazdırabilir ve dünyanın dört bir yanından oyunculara meydan okuyarak yeteneklerini sergileyebilirler. Oyuncular dilerlerse te başlarına oyunun yapay zekasına karşı da tuğla kırarak stres atabilirler. 

Doğukan Çağlakpınar

Astro Boy:Brick Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Gerçek oyuncular ile tuğla kırmak istiyorsanız Astro Boy:Brick Breaker'ı denemelisiniz.

İOS cihazınızda nostaljik bir tuğla kırma oyunu oynamak isterseniz sizlere Astro Boy: Brick Breaker’ı tavsiye ederim. Arcade tarzında bir yapıya sahip olan bu mobil oyunda tek yapmamız gereken tuğlaları kırmaktır.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler olan tuğla kırma oyunları, günümüzde artık unutulmaya yüz tuttu diyebilirim. Geçtiğimiz haftalarda mobil platformlara çıkış yapan Astro Boy : Brick Breaker, yeniden bizleri eski günlere götürecek ve atarinin popüler olduğu yılları hatırlayacak. Bilindiği üzere tuğla kırma oyunları ilk olarak atariler ile oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Günümüzdeki teknolojinin gelişmesi ile bu tarz oyunlar akıllara gelmese de, bazı oyun geliştiricileri geçmişi unutmamıza izin vermeyecek gibi görünüyor. Oldukça basit grafiklerden ve eğlenceli alt yapı müziklerine sahip olan oyunda, platform üzerindeki sütünü hareket ettirerek gelen topa vurmaya çalışacak ve yukarda yer alan tuğlaları kırmaya çalışacağız. Oyun içerisinde çok sayıda farklı bölüm yer alıyor. Oyuncular kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerde birbirinden farklı renklere sahip tuğlalar ile karşılaşacaklar. Tamamen ücretsiz olan bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Brick Breaker

    Onlarca topu kontrol ederek sayı bloklarını kırmak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.
  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dog Evolution Clicker

    Köpeklere evrim geçirteceğiz.