ASUS Remote Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

ASUS Remote Camera uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdaki kamerayı ASUS ZenWatch akıllı saatinizden kontrol edebilirsiniz.

ASUS Remote Camera uygulaması, ASUS ZenWatch sahiplerinin akıllı telefon ve tabletlerinde yer alan kamera uygulamasının çektiği bölgeyi akıllı saatlerinde görmek için kullanabilecekleri ücretsiz bir uygulama olarak hazırlanmış. Uygulamanın kolay ve sade kullanılır yapısı ile ZenWatch üzerinde kameranın gördüğü yeri incelerken ve çekim yaparken zorlanmak pek mümkün değil.

Bilhassa özel çekimler yapmak isteyenlerin faydalanabilecekleri uygulama, telefonunuzla ekranını görmekte zorlandığınız bir çekimi yaparken direkt olarak kolunuzdaki akıllı saat olan ZenWatch'tan kameranın gördüğü herşeyi görmenizi sağlıyor. Böylece telefonunuz yukarı doğru bakıyor olsa bile ekranda neler olup bittiğini inceleyebiliyor, incelemeniz tamamlandıktan sonra hemen çekimi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Fotoğraf çekiminin yanısıra akıllı saatinizden telefon ve tabletinizdeki video çekimlerini gerçekleştirmek de mümkün hale geliyor. Dolayısıyla yaratıcı çekimler yapmak isteyenlerin işi oldukça kolaylaşacaktır. Saatinizi kullanarak geri sayımlı çekimler gerçekleştirmek de yine uygulama vasıtasıyla mümkün.

Eğer çekim yapmak için ZenWatch'un ekranındaki butona basmak istemezseniz direkt olarak kolunuzu sert bir şekilde yukarı aşağı sallayarak çekimin olmasını da sağlayabiliyorsunuz. Oldukça yenilikçi ve kolay kullanılır uygulamalardan birisi olduğu için ASUS ZenWatch sahiplerinin denemeden geçmemeleri gereken uygulamalardan olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Remote Control

    Camera Remote Control uygulaması fotoğraf makinelerinizi uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • ASUS PixelMaster Camera

    Gelişmiş özelliklere sahip ASUS kamera sayesinde her ortamda muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • ASUS 360° CAMERA

    Asus'un 360 derece kamerasının uygulaması
  • Helicon Remote

    Helicon Remote uygulaması Android cihazlarınızı profesyonel kameralarınız için uzaktan kumandaya dönüştürüyor.
  • GOM Remote

    Android GOM Remote uygulamasıyla bilgisayarınızdaki Gom Player'ı veya PowerPoint sunumlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Wifi Remote Play

    Wifi Remote Play, Klasik Media Player ve VLC gibi popüler medya oynatıcıları uzaktan yönetebileceğiniz yararlı bir Android kumanda uygulaması.