Atomic Pinball Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur

Atomic Pinball Collection klasik pinball eğlencesini mobil cihazlarınızda yaşamanıza olanak sağlayan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir pinball oyunu olan Atomic Pinball Collection'da Meksika temalı bir hikaye bizi bekliyor. Atomic Pinball Collection'da hırslı bir kahramanın yerine geçiyoruz ve çete patronları, zengin züppeler ve çeşitli rakiplerle yüzleşiyoruz. Bu rakipleri mağlup edebilemmiz için ise farklı görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Maceramızın bölüm sonu canavarı ise El Diablo.

Atomic Pinball Collection oyun yapısı olarak klasik bir pinball oyunu. Oyunda temel olarak masanın alt orta bölümündeki boşluğa topu düşürmeden hedefleri gerçekleştirmeye, en yüksek puanı kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda çeşitli sürprizler de bizi bekliyor. Birden fazla topu aynı anda yönetirken elimiz ayağımıza dolaşabiliyor, ayrıca bir anda oyun masasını tavuklar basabiliyor. Bu nedenle reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız ve farklı durumlara hızlıca adapte olmamız gerekiyor.

Atomic Pinball Collection güzel görünen grafikleri kolay kontrollerle birleştiren bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Atomic Pinball Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur

Atomic Pinball Collection basit bir şekilde oynanabilen, buna rağmen bolca heyecan sunabilen bir mobil pinball oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir pinball oyunu olan Atomic Pinball Collection'da bizi ilginç temalara sahip pinball masaları bekliyor. Oyunda Meksika'da geçen bir hikaye işleniyor ve biz çete üyelerine, pskopatlara ve zengin züppelere karşı savaşan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Bu düşmanlarımızı mağlup edebilmek için de belirlenen hedefleri tamamlamamız gerekiyor. En sonunda ise El Diablo ile yüzleşerek kozlarımızı paylaşıyoruz.

Atomic Pinball Collection'da sürprizlerle dolu bir oyun yapısı mevcut. Oyundaki temel amacımız pinball topunu alt bölümdeki boşluğa düşürmeden görevleri tamamlamak ve en yüksek puanı yakalamak. Toplu yönlendirmek için alt bölümdeki sağ ve sola yerleştirilmiş kanatları kullanıyoruz ve bu kanatlarla topu yukarı doğru fırlatıyoruz. Fakat oyunda her an yeni olaylara hazırlıklı olmamız gerekiyor. Kimi zaman ekstra toplar oyun masasında dikkatimizi dağıtırken bir anda masayı tavuklar basabiliyor. Bu nedenle reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız önem kazanmakta.

Atomic Pinball Collection'ı oynamak oldukça basit; fakat yüksek puan yapmak bir hayli zor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Super Atomic

    Super Atomic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Atomic Super Lander

    Atomic Super Lander, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.