Attack Bull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Matadorlardan öç alma vakti!

Attack Bull, görselleriyle değil, oynanışıyla öne çıkan mobil oyunlar arasında. Eğlence uğruna eziyet gören boğaların matadorlardan öç alması üzerine kurulu eğlenceli bir bulmaca oyunu. Boğa olarak güreşlerde size yapılan acımasız davranışların yanıtını verdiğiniz oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Sürükle - bırak kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz bu bulmaca oyununda boğaların yerine geçip insanlara daha doğrusu insanları eğlendirdiklerini sanan matadorlara saldırıyorsunuz. Arena içerisinde bulunan tüm matadorların işini bitirmeniz gerekiyor. Matadorlara saldırmadan önce çok dikkatli olmalısınız. Bazıları kalkanla korumaya çekilirken bazılarında bomba bulunuyor. Bu yüzden boynuz atmadan önce iki kez düşünün. Öldüremediğiniz matadorlar için ipuçlarından faydalanabilirsiniz.

Erkan Calp

Attack Bull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
90.6 MB DOSYA BOYUTU

Arenadaki tüm matadorları öldürün.

Attack Bull, boğaların yerine geçip matadorlara saldırdığınız bir mobil oyun. İspanyol kültürünün yaşandığı ülkelerde düzenlenen boğa güreşlerinde ezilen, yaralanan tarafta olan boğaların matadorlardan öç aldığı süper eğlenceli bir bulmaca oyunu. Düşünmeye iten bulmaca oyunlarını seviyor, görsellikten ziyade oynanışa önem veren mobil oyuncular arasındaysanız oynamanızı isterim.

Boğalara zarar vererek eğlendiklerini düşünen matadorlarla boğaları karşı karşıya getiren kolay oynanışa sahip bir mobil oyun Attack Bull. Boğaların yerini alıp arenada sizi çevreleyen tüm matadorlara saldırıyorsunuz. Öylece duran matadorlardan bazıları kalkanla kendilerini korurken bazıları bomba sallayarak zarar vermeye çalışıyor. Sizinse silah olarak sadece boynuzunuz var. Tek hamlede matadorları etkisiz hale getirebiliyorsunuz. Arenadaki tüm matadorları öldürdüğünüzde sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crack Attack

    Crack Attack, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Wordament Snap Attack

    Wordament Snap Attack, süreye karşı oynanan eğlenceli bir kelimeli oyunudur.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu