AudioPocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

AudioPocket videoları arka planda oynatmanıza yardımcı olan bir uygulamadır

AudioPocket eğer müzik dinlemek için YouTube gibi video servislerinden faydalanıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir mobil müzik çalar.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir medya oynatıcı olan AudioPocket temel olarak herhangi bir kesintiye uğramadan video servislerinde yer verilen müzikleri arkaplanda oynatmanızı mümkün kılıyor. Normalde mobil cihazınızda bir video servisini açtığınızda videoyu oynatmak ve videodaki müzikleri dinlemek başka bir işlem yaparken mümkün olmuyor ve ekran kilidi cihazınız boş kalınca kapanıyor. İşte AudioPocket bu problemi ortadan kaldırmakta.

AudioPocket ile YouTube müzik dinleme ve diğer video servislerinden müzik dinleme işini arka planda gerçekleştirmek için dinlemek istediğiniz videoyu AudioPocket uygulamasıyla paylaşmanız yeterli. Oluşturulan çalma listesi tıpkı Android cihazınızın dahili müzik çalarında oynatılıyormuş gibi oynatılıyor ve ekran kilidiniz kapansa bile müzik oynatma işi devam ediyor. AudioPocket farklı video servislerini destekliyor ve oynatma geçmişinizi kaydedebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması