Avon Sihirli Ayna

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,200 TOPLAM İNDİRME

Avon Sihirli Ayna, makyaj ürünlerini satın almadan deneme şansı sunan Android uygulaması.

Avon Sihirli Ayna, dünyanın önde gelen güzellik markalarından Avon’un makyaj yapan bayanlar için hazırladığı makyaj ürünleri deneme uygulaması. Yüz tanıma teknolojisi sayesinde katalogdaki ürünleri incelemek yerine yüzde deneme imkanı tanıyan uygulama, makyajlı ve makyazsız yüzü karşılaştırma seçeneği de sunuyor.

Android cihazlarda ücretsiz indirilebilir olan uygulamayla yüzünüzün dilediğiniz bölgesi (ürünler dudak, göz ve yüz olarak ayrılmış) için Avon’dan satın alabileceğiniz makyaj ürünlerini deneme şansınız oluyor. En son trend makyaj uygulamalarını görüp yüzünüzde denemek için tek yapmanız gereken uygulamanın kamera erişimine izin vermek. Bu noktada trend makyajları hızlıca uygulama, tüm ürünleri deneme size kalmış.

Erkan Calp

Avon Sihirli Ayna

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
751 TOPLAM İNDİRME

Avon Sihirli Ayna, Avon'un yeni makyaj ürünlerini deneyebileceğiniz iPhone ve iPad uygulaması.

Avon Sihirli Ayna, dünyanın en sevilen güzellik markasının ürünlerini satın almadan deneyebileceğiniz bir iOS uygulaması.

Avon’un en yeni makyaj ürünleriyle ilgileniyorsanız, satın alım yapmadan da yüzünüzde deneme şansına bu uygulamayla sahipsiniz. Göz, yüz, dudak bölgesi için onlarca ürünü gerçek zamanlı olarak denemek için tek yapmanız gereken ön kamerayı yüzünüze tutup kategorilerden ürün seçimi yapmak. Dilerseniz hazır makyajlar altından trend makyajları da görüp hızlıca uygulayabiliyorsunuz. Beğendiğiniz ürünü satın alma opsiyonu da sunuluyor.

Yüz tanıma teknolojisi sayesinde gerçeğe oldukça yakın sanal makyaj deneyimi yaşatan Avon Ayna uygulamasında makyaj öncesi ve sonrası karşılaştırması da yapabiliyorsunuz. Uyguladığınız makyajı kaydedip arkadaşlarınızla paylaşmanız için de seçenek mevcut.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avon Brochure

    Avon Brochure ile Avon kataloğu mobil cihazlarınıza taşınıyor
  • Avon

    Dünyaca ünlü güzellik markası Avon ürünlerine göz atabilir ve anında sipariş verebilirsiniz.
  • Ayna

    Android telefonunuzun ekranını ayna olarak kullanmanızı sağlayan bir uygulama var: Ayna.
  • Sihirli Masallar

    Sihirli Masallar uygulamasında çocukların severek dinlediği masalları sesli olarak dinleyebiliyorsunuz.
  • PhotoMirror

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınıza kolayca ayna ve yansıma efektleri koyabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Smart Mirror

    Smart Mirror, ücretsiz olarak sunulan bir ayna uygulaması olarak öne çıkıyor ve birçok özelliği de beraberinde getiriyor.
  • Dream Treats

    Dream Treats, Disney'in sihirli dünyasında geçen eşleştirme oyunu ve Android platformunda ücretsiz.
  • Peach

    Peach, sihirli sözcükler içeren hızlı mesajlaşma uygulaması.