Aworded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Aworded, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir kelime oyunudur.

Aworded, 2012 yılında App Store'un en iyi oyunu seçilmiş ve 20 milyonun üzerinde indirilmeye sahip bir kelime oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, kendi arkadaşlarınıza veya karşınıza rastgele gelen rakiplere karşı kazanmaya çalışıyorsunuz. Çok oyunculu yapısıyla oldukça hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Aworded oyununu istediğiniz zaman istediğiniz kişiye karşı oynayabilirsiniz. Oyun sofistike bir arayüzle karşımıza geliyor ve ilk andan itibaren bağımlısı oluyorsunuz. Çapraz bir kelime tahtasında eşzamanlı olarak oynayabileceğiniz bu oyunda amacımız en iyi hamleyi yapmak oluyor. Doğru kelimeleri oluşturmak tamamen sizin kelime bilginize kalmış. Eğer bu konuda kendinize güveniyorsanız hemen indirmenizi öneririm.

Oyun 16 farklı dilde oynanabiliyor ve maalesef aralarında Türkçe yok. 2012 yılında en iyi oyun seçilmiş bir yapımın neden bu konuya el atmadığını merak ediyorum fakat yine de iyi yanından bakalım. İngilizce kelime haznenizi geliştirmek isterseniz oyunun size gerçekten faydası oluyor. Zaten bu alanda iyiyseniz hiç zorluk çekmeden rakiplerinizi alt edebilirsiniz. 

Aworded oyununun eski adının Apalabrados olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu denemenizi kesinlikle öneririm. 

Gökhan Abay

Aworded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
38.9 MB DOSYA BOYUTU

Aworded, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu kelime bulma oyunudur.

Aworded, milyonlarca kullanıcı tarafından hala oynanan ve mobil platformlarda görebileceğiniz kelime oyunları kategorisinde en iyiler arasında yer alıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz Aworded, aynı zamanda 2012 yılında App Store tarafından en iyi oyun seçilerek başarısını tescillemesiyle ön plana çıkıyor. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Eski adıyla Apalabrados şimdiki adıyla Aworded oldukça başarılı bir geçmişe sahip. Öyle ki hala gerek Facebook üzerinden gerekse başka platformlardan milyonlarca oyuncusu var. En basit tabirle, karşımıza çıkan ekranda anlamlı bir kelime oluşturmaya çalışacağımız bu oyunda, boş zamanlarınızı başkalarıyla birlikte oynayarak değerlendirebilirsiniz. Scrabble oyununun bir benzeri de diyebiliriz. 

Nasıl oynandığına gelince, öncelikle oyuna giriş yapıp 'Play' dedikten sonra hangi dilde ve kimlerle oynamak istediğimizi belirliyoruz. Burada 'Random' deyip başlamanızı öneririm. Oyunun maalesef Türkçe seçeneği yok fakat İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat diyebilirim. Daha sonra aynı Scrabble'da olduğu gibi en iyi hamleleri yapıp kazanmaya çalışacağız. 

Gerek arkadaşlarınızla gerekse başka oyuncularla eşzamanlı olarak oynayabildiğiniz Aworded'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çapraz platformda iyi olmanızı diler, denemenizi de mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Aworded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
4.32 MB DOSYA BOYUTU

Aworded, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.

Aworded oyunu dünya çapında büyük üne kavuşmuş ve Trivia Crack oyununun yapımcısı tarafından piyasaya sürülen başarılı bir kelime oyunu diyebilirim. Windows Phone cihazlarınız üzerinden hiç sıkılmadan keyifli dakikalar geçirebileceğiniz bu oyunda temel amacımız, kelimeleri platform üzerinde anlamlı bir hale getirerek, tıpkı Scrabble oyununda olduğu gibi rakiplerimizi alt etmek olacak. 

Daha önce Trivia Crack ve onun yapımcısının oyunlarına göz attınız mı bilmiyorum. Genellikle bilgiyi ölçmeye yönelik oyunlar geliştiren firmanın bu alanda en iyilerden biri olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Aworded'da şirketin ilk geliştirdiği oyunlar arasında yer alıyor ve dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesi var. Öyle ki 2012 yılında App Store'un en iyi oyunu ödülünü kazandı. 

Oyun çok oyunculu olmasıyla dikkat çekiyor. Oldukça sade bir arayüzde karşımıza çıkıyor ve çapraz bir platform üzerinde rakibimize karşı kelime üretmedeki becerimizi test edebiliyoruz. Bu noktada belirtmekte fayda görüyorum, yabancı dille arası iyi olmayanlar biraz sıkıntı yaşayabilir, zira oyun İngilizce. Tek eksisi bu gibi durabilir ama biz yine de iyi yanından bakmaya çalışalım. İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyen kullanıcıların mutlaka hoşuna gidecektir. 

Windows Phone cihazlarındaki arayüz diğer işletim sistemlerine göre biraz farklı ama oynanışa etkisi yok. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu denemenizi mutlaka öneririm. Kısa zamanda bağımlısı olacağınız nadir oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu