AXA İyiSürücü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME

AXA İyiSürücü, sürüş davranışlarınızı kaydeden ve sürüşünüzü geliştirmeniz için ipuçları sunan bir uygulamadır.

AXA İyiSürücü, sürüş davranışlarınızı analiz ederek ayrıntılı rapor ve sürüş becerilerinizi geliştirmenize katkıda bulunacak ipuçları sunan bir uygulamadır. Türkiye’deki tüm sürücülerin sürücülüklerini geliştirmelerine yardımcı olan uygulama tamamen ücretsizdir.

AXA Sigorta’nın mobil platformda sunduğu resmi uygulamalarından biri olan AXA İyiSürücü, sürüş boyunca gerçekleştirdiğiniz hızlanma, firen ve dönüş davranışlarınızı kaydediyor ve sürüş tamamlandığında sürüş davranışınızı değerlendiriyor. Bu üç unsur için ayrı ayrı puan alıyor (100 üzerinden değerlendiriliyorsunuz.) ve genel puanınız “sürüş skoru” adı altında gösteriliyor. Sürüş skorunuzun yanı sıra bonus puanınızı ve kazandığınız rozetleri de görebiliyorsunuz. Puanınız arttıkça sürücü seviyeniz de artış gösteriyor.

Sürüş analizi dışında güvenli sürüş için ipuçları da sunan uygulamada arkadaşlarınızın sürücü puanlarını görmeniz de mümkün. Tıpkı sosyal ağlardaki gibi arkadaşlarınızı ekliyor ve profillerini görüntüleyebiliyorsunuz. Arkadaşınızın seviyesi, aracıyla kattetiği mesafe, kazandığı rozetler ve gelişimini (tablo üzerinde) görebiliyorsunuz. Tabii ki profil oluşturabilmeniz için ücretsiz kaydınızı oluşturmanız gerekiyor. Bu da uygulama içerisinden ister e-posta hesabı ile ister sosyal ağ hesapları aracılığıyla rahatlıkla yapılabiliyor.

AXA İyiSürücü, özellikle yeni sürücülerin sürüşlerini geliştirmeleri için harika bir uygulama. Üstelik ücretsiz ve Türkçe.

Erkan Calp

AXA İyiSürücü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME

AXA İyiSürücü, Türkiye'deki sürücülerin sürücülüklerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış bir uygulamadır.

AXA İyiSürücü, yeni sürücülerin sürücülüklerini geliştirmeleri için küçük ipuçları sunan ve sürücü davranışını kaydeden ücretsiz bir uygulamadır. Hızlanma, fren ve dönüş davranışlarınız rota boyunca kaydeden ve sürüşünüzü tamamladığınızda sizi değerlendirmeye tabi tutan uygulama Türkçe dil desteği sunmaktadır.

AXA Sigorta tarafından geliştirilen bu uygulama kayıt için mobil cihazınızın GPS bağlantısını kullanmaktadır ve yol boyunca güvenliğinizi tehlikeye atmadan kayıt işlemini arka planda otomatik olarak gerçekleştirir. Sürüş bitişinde hızlanma, fren ve dönüşlerinizin ne kadar iyi olduğunu görebilir, dilerseniz aldığınız puanı sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca çeşitli rozetler de kazanmanız mümkün. Bu rozetler bonus puan olarak sayılıyor ve sürücü puanınızı doğrudan etkiliyor.

Sürüş puanınızı, sürücü seviyenizi, aracınızla kaç kilometre yol yaptığınızı, ne kadar gelişme gösterdiğinizi, kazandığınız tüm rozetleri profilinizden görebiliyorsunuz. Tabii ki arkadaşlarınızı davet ederek onların durumlarını takip etmeniz de mümkün. Profil özelliğini kullanabilmeniz için –tahmin edeceğiniz üzere- ücretsiz bir hesap oluşturmanız isteniyor. İster e-posta hesabınızla isterseniz de Facebook veya Twitter hesabınızla profilinizi hızlıca oluşturabiliyorsunuz.

Modern arayüz ile gelen uygulama, sürüşünüzü analiz etmenin ve değerlendirmenin dışında güvenli sürüş için küçük ipuçları veriyor. Kendinize ve karşınızdaki sürücüye zarar vermemek için dikkat etmeniz gereken hususları bu bölümdeki küçük açıklamalarla öğrenebilirsiniz. Ayrıca puan sisteminin nasıl yapıldığı, sürücü seviyelerinin nasıl belirlendiği ve sürüş analizinin nasıl yapıldığı hakkında merak ettiğiniz herşeye “Yardım” menüsünden ulaşabiliyorsunuz.

AXA İyiSürücü, Türkiye’deki tüm sürücülerin kendilerini geliştirmeleri için hazırlanmış sosyal ağ destekli bir mobil uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AXA Sağlığım

    AXA Sağlığım uygulamasını kullanarak tüm poliçe ve sağlık işlemlerinizi halledebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.