Axe Climber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en yüksek dağlarına tırmanıyoruz.

Axe Climber, dünyanın en yüksek dağlarına tırmanmaya çalışan sporcuların yerine geçtiğiniz bir mobil oyun. Mobil platformdaki en kaliteli grafiklere sahip tırmanma (dağcılık) oyunu olmasa da oynamaya başladığınızda bağımlısı oluyorsunuz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda dünyanın en yüksek tepelerine tırmanma mücadelesi veren dağcıların yerine geçiyorsunuz. Kazmanızı stratejik noktalara saplayarak tırmanışınızı gerçekleştiriyorsunuz. Stratejik noktalarına dememin sebebi; dağın tuzaklarla dolu olması. Kazıklar, lavlar, yırtıcı kuşlar ve daha nice engel teşkil eden, düşmeniz için özellikle koyulmuş şey var. Bu arada dağcının kontrolünü sağlamak için bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Tutunup çıkmasını sağlayan kazığın boyunu ayarlayabildiğiniz sürece sorun yok.

Erkan Calp

Axe Climber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
155.4 MB DOSYA BOYUTU

Tuzakları aşıp dağın zirvesine ulaşmalısınız.

Axe Climber, telefonda spor oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız seveceğinizi düşündüğüm bir yapım. Minimalist grafiklere sahip, ufak boyutlu, oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir tırmanma (dağcılık) oyunu. Tam zamanın geçmek bilmediği anlarda açıp oynamalık eğlence dolu bir oyun.

iOS tarafında da ücretsiz karşımıza çıkan spor oyununda dünyanın en yüksek dağlarına tırmanmaya karar vermiş 7 sporcunun yerine geçiyorsunuz. Dağların zirvesini görmek elbette kolay olmuyor. Kazıklar, lavlar, buzlar, yırtıcı kuşlar, tırmanış boyunca karşılaşacağınız engellerden sadece birkaçı. Engelleri geçerek aşağı düşmeden tırmanmayı sürdürmek için kazığınızı çok iyi kullanmanız gerekiyor. Kazığınız ufalayıp kısalabiliyor. Karşınıza çıkan tuzağa göre mesafeye ayarlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw Climber

    Zevkli bir beceri oyunu
  • Clumsy Climber

    Tırmanma oyunları arasında en zoru
  • Escape Axe

    Escape Axe basit ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Modern Hill Climber Moto World

    Modern Hill Climber Moto World, mobil cihazları üzerinde motor sürmek isteyen oyuncular için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Axe in Face 2

    Axe in Face 2, tek başınıza Viking ordusuyla savaştığınız aksiyon dozu yüksek bir Android oyunu.
  • Hang Line: Mountain Climber

    Dağın en tepesindeki kişileri kurtarabilir misin?
  • Hill Climber Ambulance Driver

    Hill Climber Ambulance Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ambulans oyunudur
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.