Axolochi

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
622 MB DOSYA BOYUTU

İlginç ve sevimli su canlılarının yer aldığı sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Birbirinden sevimli onlarca su canlısına sahip olabileceğiniz Axolochi, Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, çeşitli renklere ve özelliklere sahip su canlılarını beslemek ve onları büyüterek seviye atlamaktır. Bu sevimli canlıları ilgi ve sevgiyle yetiştirmeli ve büyük bir koleksiyona sahip olmalısınız. Size verilen görevleri yerine getirerek ve su canlılarını yeterli seviyede büyüterek sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. İlginç konusu ve tasarımı ile eşsiz bir oyun deneyimi sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden bu oyunda, çok sayıda su canlısı ve onlarla yapmanız gereken onlarca farklı görev bulunmaktadır. Hepsi farklı renkte olan ve Meksika’da oldukça popüler olan bu canlılar ile çeşitli görevler yapabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Axolochi, her geçen gün genişleyen oyuncu kitlesiyle dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Axolochi

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
355.2 MB DOSYA BOYUTU

İlginç ve sevimli su canlılarının yer aldığı sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken Axolochi, farklı renge ve şekle sahip birçok su canlısının yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Mobil dünyada klasik oyun kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan bu oyunda yapmanız gereken, yavru su canlılarını alarak onları yetiştirmek ve geliştirmektir. Düzenli bir şekilde ilgilenerek onlarca farklı su canlısına sahip olabilir ve çeşitli görevler yaparak seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede sonraki bölümlere ulaşabilir ve daha fazla su canlısının kilidini açabilirsiniz.

Oyun, kaliteli görüntü grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara farklı bir deneyim sunmaktadır. Geniş bir kitleye hitap eden bu oyunda, onlarca farklı özelliğe ve renge sahip su canlısı yer aşmaktadır. Bu canlılar Meksika’da bir şehirde ün kazanmış ilginç yaratıklarıdır.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz ve eğlenceye doyabileceğiniz Axolochi, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir klasik oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.