B.o.T

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Harika vakit geçirebileceğiniz bir savaş oyunu

B.o.T, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Taktiksel becerilerinizi ve reflekslerinizi konuşturabileceğiniz oyunda tahribatı yüksek savaşlara dahil oluyor ve diğer oyunculara meydan okuyorsunuz.

Büyük ve güçlü titan robotların yer aldığı bir aksiyon mücadelesi olan B.o.T, hedefleri yok edip puanlar kazandığınız bir oyundur. Nefes kesen atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda farklı roller üstlenebiliyor ve mücadeleye destek verebiliyorsunuz. Kapsamlı bir oyun olarak nitelendirebileceğim B.o.T ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Roketatarlardan topçulara, tanklardan eşsiz titan robotlara kadar pek çok farklı savaş makinesini kontrol edebileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sınıyorsunuz. Stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Özel ekipmanlara da sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tür kapsamlı savaş oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken B.o.T ile keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Robotları geliştirerek daha güçlü bir konuma da gelebileceğiniz B.o.T sizleri bekliyor.

B.o.T oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

B.o.T

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
457 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil savaş oyunu

B.o.T, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen savaş atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda eşsiz robotları kontrol ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunu olarak dikkatimizi çeken B.o.T, nefes kesen sahneleri ve yüksek mücadele gücüyle karşımıza çıkıyor. Eşsiz titan robotları kontrol edebileceğiniz oyunda büyük ve güçlü robotlarla savaşıyorsunuz. Hedefleri yok edip zorlu görevlerin de üstesinden gelebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Nefes kesen atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda farklı roller üstlenebiliyor ve mücadeleye destek verebiliyorsunuz. Kapsamlı bir oyun olarak nitelendirebileceğim B.o.T ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Roketatarlardan topçulara, tanklardan eşsiz titan robotlara kadar pek çok farklı savaş makinesini kontrol edebileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sınıyorsunuz. Stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Özel ekipmanlara da sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. B.o.T sizleri bekliyor.

B.o.T oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Armajet

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • ZOBA: Zoo Online Battle Arena

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Mad Driver

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • BarbarQ

    Barbarlara karşı savaşıyoruz.
  • Jump Arena

    Zıplama savaşlarına hazırlanın.
  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • Father.IO AR FPS

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon FPS oyunu