BabyBump Pregnancy Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.

BabyBump, anne adaylarının endişelerini dindirmeyi amaçlayan bir hamilelik uygulamasıdır. Android cihazlarınıza indirip kullanabileceğiniz bu uygulamayla bebek beklerken sizi nelerin beklediğini görebilirsiniz.

Uygulama öyle popüler ki, Time.com, Huffington Post gibi en ünlü gazetelerde tanıtılmış. Bir çok kapsamlı özelliği ile sadece doğuma ne kadar kaldığını tutmayacak aynı zamanda hamileliğinizin hangi haftasında olduğunuz, hangi haftada ne tür fiziksel ve duygusal değişiklikler geçireceğiniz gibi detaylı bilgiler de veriyor.

Örneğin 18. haftada baş dönmesi hissediyorsanız bunun size normal olduğunu söylüyor ve bu sayede içiniz rahat ediyor. Yine bebeğin an be an gelişimini ve pozisyonunu size anlatıyor ve fotoğraflarla gösteriyor.

Özellikler:

  • Forum aracılığıyla dünyanın her yerindeki diğer anne adaylarıyla tanışın.
  • Doğuma geri sayım: kaç hafta ve gün kaldığını görün.
  • Günlük ve kilo takibi yapın.
  • Hamilelik fotoğraflarınızı çekin ve slayt gösterisi haline getirin.
  • Fotoğrafları sevdiklerinize gönderim.
  • Doğum videoları izleyip hakkında bilgi sahibi olun.

Eğer hamileliğiniz sırasında yanınızda olacak ve sizi bilgilendirip rahatlatacak bir uygulama arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

BabyBump Pregnancy Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.

BabyBump, hamilelikte tavsiyeye ve desteğe ihtiyacı olan, çeşitli bilgileri merak eden ve hamileliğini daha rahat geçirmek isteyen kadınların kullanabileceği, çok kullanışlı bir uygulama. Çeşitli popüler dergi ve haber sitelerinde de tanıtımı yapılan uygulama kendini kanıtlamış diyebiliriz.

Kapsamlı özellikleri ile hamileliğiniz boyunca endişelerinizi dindirebilir, sizi nelerin beklediğini  görebilirsiniz. Örneğin belli hafta sayısı geçtiğinde mide bulantısı hissediyorsanız, tek yapmanız gereken uygulamaya bakıp bunun normal olup olmadığını görmek.

Bu uygulama size aynı anda hem  hamileliğinizin hangi haftasında olduğunuz, hangi haftada ne tür fiziksel ve duygusal değişiklikler geçireceğiniz gibi detaylı bilgiler veriyor, hem de doğuma kaç hafta kaldığını gösteriyor.

Doğuma geri sayım yapabileceğiniz uygulamanın forum özelliği ile dünyanın diğer ucunda bebek bekleyen insanlarla tanışabilir, endişe ve beklentileriniz paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamayı günlük olarak kullanabilir, nasıl hissettiğinizi, fiziksel değişimlerinizi, kilo değişimlerini uygulamaya not alabilirsiniz.

Yine uygulama ile hamileyken karnınızın büyümesinin fotoğrafını çekebilir, bunları sevdiklerinizle paylaşabilir, daha sonra slayt haline getirebilirsiniz. Ayrıca doğum konusunda endişeliyseniz, bir çok bilgi edinebilir ve doğum videoları izleyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Pregnancy Today

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.
  • Happy Pregnancy Ticker

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hamilelik takip uygulamasıdır.
  • Pregnancy Tracker

    Pregnancy Tracker kolayca hamilelik gelişiminizi kayıt altına almanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • Ovia Pregnancy Guide

    Ovia Pregnancy Guide tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her biri kendi alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış bir hamilelik rehber uygulamasıdır.
  • Decibel-O-Meter Free

    Decibel-O-Meter Free, ortamdaki sesin yüksekliğini ölçen popüler bir mobil uygulamadır.
  • YoWindow Free Weather

    YoWindow Free Weather uygulaması ile Android cihazlarınızdan en güncel hava durumu bilgilerine ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
  • Egg Timer Free

    Yumurtaları istediğiniz kıvamda pişiremiyorsanız, ne kadar süre pişirmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.
  • Christmas Countdown Free

    Android cihazlarınızda yılbaşına geri sayım yapabileceğiniz bir uygulamadır.