Babylon 2055 Pinball

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Babylon 2055 Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir pinball oyunu.

Babylon 2055 Pinball, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek, göz alıcı bir pinball oyunu. Bu tarz bir oyun için yüksek sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olan Babylon 2055 Pinball, renkli görselleri ve kaliteli ses efektleriyle fiyatını başarıyla tolere ediyor.

Oyun salonlarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alan Pinball oyununu başarıyla mobil cihazlarımıza aktaran Babylon 2055 Pinball'da birbirinden ilginç ve göz alıcı masalara yer verilmiş. Masa tasarımlarındaki detaylar ve animasyonlardaki akıcılık, oyunun genel kalite algısını bir basamak yukarı taşıyor. Oyunda yedi farklı masa bulunuyor fakat bunlar haricinde bir tane de özel masa mevcut.

Oyundaki temel amacımız ekranın alt bölümünde bulunan kolları kullanarak topu fırlatmak ve mümkün olan en yüksek skoru almaya çalışmak. Bunu gerçekleştirmek pek kolay olmuyor çünkü yüksek puan veren parçaları vurmak epey zor.

Babylon 2055 Pinball dokuz adet oyun modunu da beraberinde getiriyor. Tahmin edebildiğiniz gibi tüm bu modlar kendilerine has özelliklere sahip. Hepsini teker teker deneyip en çok hoşunuza gidenle vakit geçirebilirsiniz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Babylon 2055 Pinball, ses efektleri, mod çeşitliliği, renkli ve göz alıcı atmosferiyle pinball oyunu denemek isteyen herkesin göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Babylon 2055 Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
87.2 MB DOSYA BOYUTU

Babylon 2055 Pinball, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.

Babylon 2055 Pinball, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.

Rengarenk görsellere ve oyunun genel atmosferiyle birebir uyum içerisinde olan ses efektlerine sahip olan oyun kaliteli bir pinball oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken seçeneklerden bir tanesi. Rakiplerine oranla biraz yüksek kalan fiyatına rağmen sunduğu özellikler ile bunu kolayca telafi ediyor.

Oyuna adım attığımızda ilginç ses efektleri tarafından karşılanıyoruz. Hemen oyuna girip nasıl bir his verdiğini denemek istiyoruz ve bu kez de göz alıcı görseller karşısında bir kez daha hayranlığa kapılıyoruz. Açıkçası bu denli renkli, canlı ve akıcı animasyonlara sahip başka bir pinball oyunu bulmak pek kolay değil.

Oyundaki temel amacımız masanın alt bölümünde bulunan kolları kullanarak topun aşağıya düşmesini engellemek ve mümkün olabildiğince fazla puan toplamak. Bunu gerçekleştirebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Ekrana dokunarak kolları hareket ettirebiliyor ve topu masanın uzak noktalarına gönderebiliyoruz. Belirtmeden geçmeyelim, oyunda dokuz farklı oyun modu ve yedi farklı masa tasarımı bulunuyor.

Oyunun can alıcı noktaları işitsel ve görsel öğelerle sınırlı kalmıyor. Gerçekçi fizik motoru da oyunun genel kalite algısına olumlu katkıda bulunuyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Babylon 2055 Pinball, kaliteli bir pinball oyunu arayan herkesin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.
  • Ascending Pinball

    Ascending Pinball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.