Bacon May Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Komik karakterler eşliğinde aksiyon dolu parkurlarda mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Bacon May Die, komik bir karakter eşliğinde zorlu parkurlarda yarışarak puan toplayacağınız ve türlü yaratıklarla savaşarak aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, zombi ve canavarlarla savaşarak ormandaki hakimiyetinizi kaybetmemek ve türlü engellerle donatılmış parkurlarda ilerleyerek seviye atlamaktır. Farklı silah ve savaş malzemelerinde yararlanarak karşınıza çıkan tüm yaratıkları öldürmeli ve görevleri tamamlayarak parkurdaki ödülleri toplamalısınız.

Oyunda sopa, tüfek, tabanca, bomba ve daha onlarca ölümcül savaş malzemesi yer almaktadır. Ayrıca seviye ilerledikçe kilidini açabileceğiniz yüzlerce kıyafet ve aksesuar bulunmaktadır. Karakterinizi özelleştirerek dilediğiniz kıyafeti ve aksesuarı kullanabilirsiniz.

1 milyondan fazla aksiyon tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen Bacon May Die, aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Bacon May Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
21.8 MB DOSYA BOYUTU

Komik karakterler eşliğinde aksiyon dolu parkurlarda mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Zombi ve canavarlarla savaşarak aksiyon dolu anlar geçireceğiniz ve zorlu parkurlarda ilerleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız Bacon May Die, milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, ormanda karşınıza çıkan yaratıklarla birebir savaşarak onları etkisiz hale getirmek ve türlü engelleri aşarak parkuru tamamlamaktır. Yüzlerce farklı kıyafet ve aksesuardan faydalanarak kahramanınızı özelleştirebilir ve komik bir tip oluşturabilirsiniz. Ayrıca çeşitli savaş aletinden dilediğinizi kullanabilir ve farklı dövüş teknikleri uygulayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda avcı tüfeği, sopa, tabanca, dürbünlü tüfek ve daha onlarca etkili silah yer almaktadır. Ayrıca karakterinize giydirebileceğiniz birbirinden komik 100’den fazla kıyafet bulunmaktadır. Karakterinizi istediğiniz kişiliğe büründürebilir ve canavarları yok ederek yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Bacon May Die, aksiyon oyunları arasında bulunan popüler bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bacon

    Onlarca farklı cisme ilginç görünümler kazandırabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Bacon Escape

    Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerden oynanabilen Bacon Escape sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.