Bad 2 Bad: Delta

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon dünyasında ilerlemeye çalışacağız.

Mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan Bad 2 Bad: Delta tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıktı.

100 binden fazla oyuncuyu kısa bir süre içerisinde bünyesine katan başarılı yapım 29 Ekim akşamı oyun dünyasına adım attı. Dawinstone tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan başarılı mobil arcade oyununda ilerlemeye dayalı bir oynanış sistemi yer alıyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı tiplemeler ile karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışacağız. Ateşli silahların ve tank gibi askeri araçların yer aldığı oyunda platform üzerinde düşmanlar ile karşılaşacağız.

Oyuncular mevcut olan karakterlerini geliştirebilecek ve daha güçlü bir hale getirebilecekler. Buna ek olarak karakterler farklı silah modellerini de kullanabilecekler. Çarpıcı grafiklere sahip olan mobil yapım ses efektleri ile oyunculara fantastik bir aksiyon deneyimi yaşatacak. Çevrimdışı olarak internet gerektirmeden oynanabilen yapım da adeta terörle mücadele edeceğiz. 15 farklı karakter ve 60’dan fazla farklı askeri tiplemenin yer aldığı oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Bad 2 Bad: Delta

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
187.3 MB DOSYA BOYUTU

Arcade oyunu oynayacağız.

Dawinstone tarafından geliştirilen mobil arcade oyunu Bad 2 Bad: Delta ücretsiz olarak yayınlandı.

Zengin atmosferi ve geniş içerikleri ile her kesime hitap eden oyunda karakterimiz ile platform üzerinde ilerlemeye çalışacağız. Karşımıza çıkan birbirinden farklı düşmanlar ile kapışacak ve onları etkisiz hale getirerek ilerlemeye çalışacağız. Karakterimiz ile ilerlerken aynı zamanda tank gibi askeri araçlardan da yardım alacağız. Görsel efektler ile bekleneni başarılı bir şekilde verecek olan yapımda karakterimizi ve askeri araçlarımızın seviyesini yükselterek daha ölümcül hale getirebileceğiz. Oyun içerisinde çok sayıda kilitli araç ve karakter de mevcut. Oyuncular seviyelerini yükselterek bu içeriklere de sahip olabilecekler.

İnternet gerektirmeden oynanabilen mobil arcade oyununda 15 farklı kahraman yer alıyor. Oyuncular bu kahramanlardan dilediklerini seçebilirler. 96 farklı görev eşliğinde oynanabilecek olan mobil yapım da farklı modlar da oyunculara sunuluyor. 3 farklı kampanya ile şuanda 100 binden fazla oyuncuyu bünyesinde barındıran yapım 29 Ekim’den bu yana oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bad Piggies HD

    Belirtilen hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bad Traffic

    Trafikteki tüm araçların kontrolünü sağlayarak trafiğe dilediğiniz gibi yön vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bad Piggies APK

    Bad Piggies APK, bulmaca türünde Türkçesi Kötü Domuzcuklar oyunu olan eğlenceli bir yapım. Angry Birds'ün yapımcılarından gelen oyun ücretsiz!
  • Bad Roads 2

    Bad Roads 2, Android cihazlarınız üzerinde tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz araba temalı bir beceri oyunudur.
  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Bad Hotel

    Bad Hotel, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz müzikal bir kule savunma oyunudur.
  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Cleaner: Bad Blood

    Zombilerle çevrilmiş dünyayı güvenli bir hale getirmek için hayatta kalanları bulun.