Bad Hotel

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Bad Hotel, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz müzikal bir kule savunma oyunudur.

Lucky Frame tarafından geliştirilen ve oldukça popüler olan müzikal kule savunması oyunu Bad Hotel, nihayet Android kullanıcılarıyla da buluştu.

Kule savunması oyunlarının mekaniği ile sanatsal müzikleri mükemmel bir şekilde harmanlayan oyunda bir yandan mermi seslerini duyarken, diğer yandan duyacağınız sanat eserleriyle kendinizden geçeceksiniz.

Teksas Tiran'da yer alan Tarnation Tadstock'un arazisine bir otel kurma girişiminde bulunacağınız oyunda, Tadstock'un sıçanlar, martılar, arılar ve daha birçok hayvandan ve araçtan oluşan ordusu kurmak istediğiniz oteli yerle bir etmeye çalışıyor. Sizin görevinizde bir yandan otelinizi kurarken, bir yandan da inşa edeceğiniz savunma kuleleriyle otelinizi vahşi hayvanlardan savunmak.

Hem otelinizi inşa edeceğiniz hem de otelinizi inşa ederken savunma yapmanız gereken oyunda olabildiğince akıllı davranmalı ve inşatı en hızlı şekilde tamamlamalısınız.

Aynı zamanda oyun içerisinde vereceğiniz kararlar ve yapacağınız hareketler doğrultusunda müzikler sürekli olarak değişecek ve sizi başka diyarlara götürecek. Bad Hotel'i oynarken hem oyuncu hem de müzisyen olacaksınız diyebilirim.

Kule savunma oyunlarını farklı bir boyuta taşıyan Bad Hotel'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Bad Hotel

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Bad Hotel, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz müzikal bir kule defansı oyunudur.

Bad Hotel, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri müzikal bir kule defansı oyunudur.

Kule defansı oyunlarının sıradanlığını, sanat eseri müziklerle birleştirerek farklı bir boyuta taşıyan oyunda bir yandan mermi seslerini duyarken bir yandan da çalan müziklerle kendinizden geçeceksiniz.

Oyunda amacınız Tarnation Tadstock'ın topraklarında bir otel kurmaya çalışmak ama Tadstock bu durumdan hiç memnun değil ve vahşi hayvanlardan oluşan ordusunu sizin üzerinize salıyor.

 

Bu noktada sizin yapabileceğiniz tek şey bir yandan otelinizi inşaa etmeye çalışırken diğer bir yandan da kuracağınız savunma kuleleriyle otelinizi korumaya çalışmak. Eğer başarılı olmak istiyorsanız akıllıca davranmalı ve en kısa sürede otel inşatını tamamlamalısınız.

Oyunu oynarken vereceğiniz kararlar ve yapacağınız hamleler sürekli olarak çalan müzikleri değiştirerek sizin çok daha farklı bir ruh haline bürünmenizi sağlayacak. Yani Bad Hotel'de hem oyuncu hem de müzisyen siz olacaksınız.

Oldukça farklı ve sıradışı bir kule defansı oyunu olan Bad Hotel'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • A Bad Day at the ZOO

    A Bad Day at the ZOO, goril ile birlikte gökyüzünden gelen Hindistan cevizi yağmuru ile mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Bad 2 Bad: Delta

    Aksiyon dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Hotel Transylvania: Monsters

    Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu
  • Cleaner: Bad Blood

    Zombilerle çevrilmiş dünyayı güvenli bir hale getirmek için hayatta kalanları bulun.
  • Şerokoş

    Şerokoş (The Bad Cat), Kötü Kedi Şerafettin'in resmi mobil oyunu.
  • My Perfect Hotel APK

     My Perfect Hotel APK'da, küçük otel işletmenizle başlayarak kendi konaklama imparatorluğunuzu gitgide kurabilirsiniz.
  • Bad Traffic

    Trafikteki tüm araçların kontrolünü sağlayarak trafiğe dilediğiniz gibi yön vereceğiniz eşsiz bir oyundur.