BADLAND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,208 TOPLAM İNDİRME

BADLAND yaratıcı yapısı ile ödül kazanmış başarılı bir bulmaca/platform oyunudur.

Apple tarafından 2013 Apple Tasarım Ödülü'nü kazanmış olan bağımsız yapım BADLAND artık Android cihazlarda da oynanabiliyor!

Ücretsiz bir Android oyunu olan BADLAND bize platform ve bulmaca oyunlarını çok güzel bir şekilde birleştiren bir oyun yapısı sunmaktadır. Özellikle yarattığı atmosfer ile öne çıkan oyunda kendine özel sakinlere sahip, görkemli ağaçlar ve güzel çiçeklerle bezenmiş devasa bir ormanda geçen esrarengiz olaylar konu alınıyor.

Peri masallarından çıkmış gibi görünen bu ormanımız ihtişamı ile göz kamaştırsa da orman sakinlerimiz bu ormanda yanlış bişeylerin gittiğini sezmeye başlamıştır. Biz de hikayeye tam bu noktada dahil olarak orman sakinlerimizin bu yanlış giden şeyin arkasındaki sır perdesini aralamasına yardımcı oluyoruz. Maceralarımız bizi zekice tasarlanmış tuzaklarla boğuşmaya sürüklerken birçok farklı engeli aşmaya çalışıyoruz.

BADLAND fizik ağırlıklı bir oynanış sunmaktadır. Oldukça yaratıcı bir şekilde tasarlanan bulmacalar oyunun yüksek kaliteli ses ve grafikleri ile birleşmekte ve bize atmosfer anlamında tatmin edici bir ortam sunulmakta. Oyunun kolay dokunmatik kontrolleri sayesinde akıcı ve heyecan verici bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz.

BADLAND derin tek kişilik oyun modunun haricinde başarılı bir çoklu oyuncu moduna da sahiptir. Aynı Android cihazda 4 kişiye kadar oynanabilen çoklu oyuncu modunda rakiplerimizi eleyerek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Herşeyin serbest olduğu bu modda arkadaşlarımızı tuzaklara iterek elemek gibi eğlenceli hareketleri gerçekleştirebilmemiz mümkün. BADLAND şu özelliklere sahiptir:

  • 80'in üzerinde bölüme sahip uzun tek kişilik senaryo modu
  • 21 bölümlük çoklu oyuncu modu
  • Kolay kontroller ve akıcı oynanış
  • Yüksek kalite ses efektleri ve grafikler
  • Telefon ve tablet desteği

Can Erdil Şentürk

BADLAND

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,243 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

BADLAND ödüllü bir iOS oyunudur

BADLAND 2013 yılında Apple Tasarım Ödülü'nü alarak büyük bir başarıya imza atmış bağımsız olarak geliştirilmiş bir iOS oyunudur.

Bulmaca ve platform oyunlarının başarılı bir birleşimi olan BADLAND yaratıcı oyun yapısı ile yüksek seviyede eğlence sunmaktadır. Atmosferi ile özel bir hava oluşturan BADLAND bizi inanılmaz güzellikte bir ormana taşıyor. Güzel ağaçlar, çiçekler ve özel orman sakinleriyle bezenmiş bu ormanımız peri masallarından çıkmış gibi görünse de orman sakinleri birşeyin yanlış gittiğini sezmektedir. Biz de bu orman sakinlerinden birini kontrol ederek yanlış giden şeyin ne olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Bu farklı maceramızda gizem perdesini aralayabilmek için akıllıca tasarlanmış tuzakları aşmalı ve engelleri birer birer geçmeliyiz.

BADLAND fizik tabanlı oyun yapısı ile platform oyunlarını farklı bir seviyeye taşıyor. Oyunun güçlü olan atmosferine eşlik eden kaliteli ses ve grafikler sayesinde oyuncular her anlamda tatmin olabilmektedir. Kolay bir şekilde oynanabilen BADLAND dokunmatik kontrol yapısı sayesinde akıcı bir oynanış sunmaktadır.

Oyunun tek kişilik senaryo modu haricinde BADLAND'de çok eğlenceli bir çoklu oyunucu modu yer alıyor. Arkadaşlarınızla birlikte bir arada yer aldığınız haritalarda hayatta kalmak için herşeyi yapmalısınız. Arkadaşlarınızı tuzaklara itelemek gibi hınzır hareketler bu modda tamamen serbest.

BADLAND şu özelliklere sahiptir:

  • 80'in üzerinde eşsiz bir şekilde tasarlanmış bölüme sahip tek kişilik senaryo modu ve güncellemeler yoluyla eklenen yeni içerikler ve bölümler
  • 21 bölümlük çoklu oyuncu modu
  • Kolay kontroller
  • Yüksek ses ve grafik kalitesi
  • iCloud desteğiyle farklı iOS cihazlarda oyuna kaldığınız yerden devam edebilme
  • Güncellemeler yoluyla eklenen yeni içerikler
Can Erdil Şentürk

BADLAND

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

BADLAND, birçok ödül almış bulmaca - platfrom türünde harika bir yapım.

BADLAND, dünya genelinde 20 milyondan fazla oyuncusu bulunan birçok ödül almış bulmaca – platform türünde bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. BADLAND Windows Phone platformu için de ücretli olarak geliyor ve 512 MB bellekli cihazlarda da rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlandığından harika grafiklere rağmen oyun hem tekli hem de çoklu oyun modunda akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Fizik tabanlı oynanışa sahip, bulmaca ve platform türünü başarılı bir şekilde harmanlayan BADLAND’de kendimizi güzelliklerle dolu bir ormanda buluyoruz. Orman sakinlerinden biri yerine geçiyor ve çok sayıda ağaç, çiçek ve insanların bulunduğu bu ormanda yolunda gitmeyen şeyi bulmaya çalışıyoruz. Oldukça kalabalık olan ormanda yolculuğumuz boyunca -gerçekten- zekice hazırlanmış, çok yaratıcı tuzak ve engelleri keşfediyoruz.

Grafik ve seslerin üst düzey olduğu oyunda tekli senaryo modunun haricinde çoklu oyuncu seçeneği de bulunuyor. Aynı cihaz üzerinde 4 arkadaşımızla beraber oynayabiliyoruz. Hiçbir kuralın olmadığı, güçlü olanının hayatta kaldığı bu oyun modunun tekli oyun modundan çok daha keyifli olduğunu söyleyebilirim.

BADLAND, sürekli olarak güncelleniyor ve yeni bölümler ekleniyor. Böylelikle oyunu her açışınızda farklı bulmacaları çözmek, farklı engelleri aşmak durumunda kalıyorsunuz. Son olarak oyun ücretsiz ve reklam destekli olarak gelmiyor; 8.99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor. Ancak bu fiyatı sonuna kadar hak ettiğini, satın aldığınızda pişman olmayacağınızı söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BADLAND 2

    BADLAND 2, ödüllü aksiyon macera oyunu BADLAND'in devamı ve Android platformunda ücretsiz.
  • Badland Brawl

    BADLAND evreninde klonlar savaşıyor.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.