BAIKOH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

BAIKOH, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

BAIKOH, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur. Benzerlerinden farklı bir kurguya sahip olan oyunda tetris oynuyormuş gibi kelime oyunu oynuyorsunuz.

İlgi çekici mekaniklerin üzerine kurulu bir oyun olarak karşımıza çıkan BAIKOH, tetris ve kelime oyunlarını tek bir yerde toplamış. Oldukça etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda kelimeleri eşleştiriyor, yok ediyor ve patlatıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olan BAIKOH, aynı zamanda düşünce gücünüzü de tetikliyor. Karar verme mekanizmanızı geliştiren oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Oyunda ekranın üstünden rastgele düşen harfleri uygun yerlerine yerleştiriyor ve aşağıda biriken harflerle kelimeler türetiyorsunuz. Kelime buldukça harfleri yok ediyor ve daha fazla puan kazanıyorsunuz. Özel güçlerin de yer aldığı oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz BAIKOH'u mutlaka denemelisiniz.

Harika grafiklere ve atmosfere sahip olan oyun, aynı zamanda bağımlılık etkisi bir hayli yüksek bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Kolay bir oynanışa sahip olan BAIKOH'u sakın kaçırmayın.

BAIKOH oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BAIKOH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

BAIKOH, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

BAIKOH, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tetris ve kelime oyunlarını başarılı bir şekilde şekilde birleştiren BAIKOH ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz heyecan verici bir oyun olan BAIKOH, tetris ve kelime oyunlarını başarılı bir şekilde birleştiriyor. Harika bir atmosfere sahip olan oyunda etkileyici grafikler yer alıyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve harfleri yok etmelisiniz. Oyunda ekranın üstünden gelen harfleri uygun yerlerine yerleştiriyor ve kelimeler oluşturmaya çalışıyorsunuz. Kelime türettikçe daha fazla puan kazanıyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Özel güçlerin de yer aldığı oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Eğer kelime oyunlarını seviyorsanız BAIKOH tam size göre diyebilirim.

Bağımlılık etkisi bir hayli yüksek bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Kolay bir oynanışa sahip olan BAIKOH'u sakın kaçırmayın. BAIKOH oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca