Bakery Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Bakery Blitz, mutfağa girip tatlılar hazırladığınız sürükleyici bir Android oyunu.

Bakery Blitz, mutfağa girip birbirinden ilginç müşterilere tatlı lezzetler hazırlayarak zaman geçirdiğimiz bir Android oyunu. Farklı temalarla süslenmiş bağlayıcı zaman yönetimi oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise leziz tatlılar yapan yetenekli genç kıza yardım edeceğiniz bu oyunu kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Göze hoş gelen, detaylı hazırlanmış renkli görseller sunan pasta, tatlı yapma oyununda ilginç mekanlarda ilginç müşterileri ağırlıyoruz. Başlangıçta yardımcılarımızın da direktiflerine uyarak işletmemize gelen müşterileri karşılıyor ve günü rahatlıkla kapatıyoruz. Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda her bölümde müşteri sayısı artmakla birlikte menülerini daha çabuk istemeye başlıyorlar. Servisleri olabildiğince hızlı hazırlamak ise harika refleksler, dikkat gerektiriyor.

Daha çok çabuk tüketilebilen menüler hazırladığımız oyunda mutfakta tek başımıza olduğumuzdan işimiz fazlasıyla zor. Müşterilerin siparişlerini hızlıca alıp, tam da istedikleri gibi olabildiğince hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Yeterince hızlı olmayı başarırsak ekstra kazanıyoruz. Tabii ki tam tersi durum da başımıza gelebiliyor.

Erkan Calp

Bakery Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Bakery Blitz, tatlı menüler çıkardığınız zaman yönetimi oyunu.

Bakery Blitz, tatlı yapmayı seven genç bir kızın yerine geçip işletmemize gelen müşterileri en iyi şekilde karşılayarak günlerimizi geçirdiğimiz zaman yönetimi oyunu. Görsellik ve oynanabilirlik yönünden her yaştan oyuncuya hitap eden oyun iOS platformunda ücretsiz.

iPhone ve iPad’inizde satın alım yapmadan, reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynacağınız yemek yapma oyunlarından birisi de Bakery Blitz. Fantastik dünyada geçen oyunda müşteriler de ilginç görünümlü. Oyunun başlangıcında yardımcılarımızın söylediklerine kulak asarak siparişlerimizi tamamlıyoruz. İlerledikçe deneyim kazandığımız yardımcıların gözünden kaçmıyor ve bizi mutfağımız, müşterilerimizle baş başa bırakıyorlar.

Genellikle tatlı menüler çıkardığımız oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümün başında kazanmamız gereken tutar gösteriliyor. Günün sonunda bu tutarı aşmışsak karakterimiz sevinç çığlıkları atıyor. Müşterilerimizin siparişlerini zamanında hazırlamadığımızda veya istedikleri şekilde sunmadığımızda karşılığını tabii ki de alamıyoruz; bu da gün sonu hasılatına yansıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bakery Story

    Bakery Story adlı Android oyunuyla kendi sanal fırınınızı işletmeye başlayabilirsiniz.
  • Bakery Story 2

    Bakery Story 2 mobil cihazınızda oynayabilceğiniz bir pastane oyunudur
  • Final Assault Tank Blitz

    Tank savaşlarına katılacağız.
  • The Smurfs Bakery

    Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Demon Blitz

    Demon Blitz, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Disney Emoji Blitz

    Disney Emoji Blitz mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur
  • Mine Blitz

    Mine Blitz, altınları toplayarak ilerlediğiniz aksiyon yüklü madencilik oyunu.