bakkaldan

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Semt bakkalınızdan hızlıca sipariş verin.

bakkaldan Android uygulaması, bulunduğunuz yerde online sipariş verebileceğiniz bakkalları gösteren, siparişinizi kapınıza kadar hızlıca ulaştıran bir mobil sipariş uygulaması. Şu an için İstanbul (30 ilçede 350 bakkal) ile sınırlı olsa da yakın zamanda İzmir, Ankara gibi büyük illerde de kullanılabilir olacak.

Marketler gibi belli bir saate kadar açık olmayan, marketlerdeki kadar olmasa da hemen her ürünü satan bakkalları belli zaman ve saatlerde de olsa tercih ediyorsanız bu uygulama Android telefonunuzda olmalı.

Gece saatlerine kadar açık olmalarıyla bazen tercih edilebilir olan bakkallara özel mobil sipariş uygulaması olan bakkaldan, yakınınızdaki bakkalları listeleyip hızlı ve kolay bir şekilde sipariş vermenizi sağlıyor. Bakkalları listelerken bakkalların minimum sipariş tutarı, adresinize uzaklığı, servis saatleri  bilgileri de çıkıyor. Bakkalınızı seçtikten sonra ürünler kategorize edilmiş olarak karşınıza çıkarılıyor. Dilerseniz arama kutucuğuna ürün ismini yazıp sipariş aşamasına geçebiliyorsunuz. Ödeme noktasında nakit ve kredi kartı (kapıda) seçeneği sunuluyor. Sipariş aşamasında not da ekleyebiliyorsunuz. Bu arada ek hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Erkan Calp

bakkaldan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Semt bakkalları artık telefonunuzda!

bakkaldan, yakınınızdaki bakkalları görüntüleyip hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebileceğiniz bir mobil sipariş uygulaması. Şu an için İstanbul’daki bakkallardan sipariş verebiliyorsunuz ancak ilerleyen zamanlarda İzmir, Ankara gibi büyük illerde de kullanıma sunulacağı uygulamayı hazırlayanlar tarafından belirtiliyor.

Marketlerin aksine geç saatlere kadar açık olan bakkallardan zaman zaman alışveriş yapan biriyseniz bakkaldan mobil uygulaması iPhone’unuzda kesinlikle olmalı. Şimdilik İstanbul’da 30’dan fazla ilçede 300’e yakın bakkalı bulunduran uygulamayla semt bakkalından yerinizden kalkmadan sipariş verme şansına sahip oluyorsunuz. Gece vakti canınız bir şey çektiğinde veya günün herhangi bir saatinde bakkala gidecek enerjiyi bulamadığınızda bakkaldan uygulamasını açıp siparişinizi veriyorsunuz. Ödemeyi kapıda nakit veya kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.