Balance 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,688 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Balance 3D, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz etkileyici ve eğlenceli bulmaca oyunlarından bir tanesidir.

Balance 3D, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz ve oynadıkça bağımlısı olacağınız bir bulmaca oyunudur. Oyundaki amacınız ise kontrolünü sağladığınız dev topu yönlendirerek bitiş çizgisine ulaşmak.

Oyunun bu versiyonunda tamamlanması gereken 31 farklı bölüm bulunmaktadır. Oyunun gelecek güncellemelerinde yeni bölümler eklenmeye devam edilecektir. Bu sayede oyunun yeni bölümleri ile oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Oyunu dikey veya yatay olarak iki farklı ekran modunda oynayabilirsiniz. Kendi oynayış zevkinize göre istediğiniz ekran modunu seçebilirsiniz. Kontrol ettiğiniz topu dengede tutabilmek için oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir.

Oyunun oynanışını geliştirmek ve daha iyi bir deneyim sunmak için 3 farklı kamera açısından oynamanız sağlanmaktadır. Oyunda topun kontrolünü sağlamak için ekrandkai okları kullanabilir ve parmağınızı ekranda gezdirebilirsiniz. Oyunun grafiklri oldukça etkileyici diyebilirim. İsminden de anlaşıldığı üzere oyunun grafikleri 3 boyutludur.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Balance 3D oyununu ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Bouncy Balance

    Bouncy Balance, Android telefonlar üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Balance

    Balance beceri ve bulmaca severler için kusursuz bir fırsat sunan, Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bir denge oyunudur.
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Endless Balance

    Dengede kalma oyunu arıyorsanız Endless Balance oyunu retro grafikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Goods Master 3D APK

    Goods Master 3D APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Verilen öğeleri sıralayın, eşleştirin ve seviyeleri atlayın!
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D Android Oyunu: Gizlilik odaklı ilerlemeli oyun