Baldur's Gate II

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

Baldur's Gate II derin bir hikayeye sahip olan bir rol yapma oyunu klasiğidir

Baldur's Gate II 2000'li yılların başında bilgisayarlarımızda oynadığımız RPG klasiğini mobil cihazlara taşıyan bir rol yapma oyunudur.

Beamdog firması tarafından Baldur's Gate II: Enhanced Edition adıyla yenilenen ve günümüz teknolojisiyle uyumlu hale getirilen Baldur's Gate II, ilk olarak bilgisayar ve iOS işletim sistemini kullanan cihazlar için çıkış yapmıştı. Aradan geçen zamanın ardından Baldur's Gate II: Enhanced Edition Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlar için de resmi olarak yayınlandı ve oyuncuların beğenisine sunuldu.

Baldur's Gate II'de ilk oyunun hikayesinin bitmesinin hemen ardından yeni hikayemiz başlıyor. Oyunun ana kahramanı olan Gorion's Ward gizemli bir mirasa sahiptir. Bu miras nedeniyle Gorion's Ward Jon Irenicus adlı büyücünün dikkatini çekmiş ve kahramanımız Irenicus tarafından kaçırılarak bir kaleye hapsedilmiştir. Bu süre boyunca büyük işkencelere maruz kalan Gorion's Ward bu kaleden kaçmak zorundadır. Bizim de oyundaki maceramız Gorion's Ward'ın kaçış hikayesiyle başlıyor.

Baldur's Gate II'de ana kahramanımız içerisinde büyük şeytani güçlerin mirasını taşımaktadır. Bu nedenle oyunda alacağımız kararlar onun iyi veya şeytani bir kahraman olup olamayacağını belirliyor.

Baldur's Gate II'nin mobil versiyonu Baldur's Gate II'nin orjinal versiyonunun yanısıra oyun için sonradan yayınlanmış ek paketleri de içermekte. HD ekranlarla uyumlu hale getirilmiş grafikler ve benzersiz bir macera Baldur's Gate II'de sizleri beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Baldur's Gate II

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
1.92 GB DOSYA BOYUTU

Baldur's Gate II klasik RPG oyununun iPad versiyonudur

Baldur's Gate II bilgisayar oyunları için altın bir kuşak olan 90'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında çıkış yapmış klasik RPG oyunu Baldur's Gate 2'nin geliştirilmiş ve iPad tabletler için yeniden piyasaya sürülmüş versiyonudur.

Dungeons & Dragons evreninde geçen bir rol yapma oyunu olan Baldur's Gate II'nin hikayesi şu sözlerle açılıyor:

"Canavarlarla savaşan biri şuna dikkat etmelidir ki kendisi de bir canavara dönüşmesin... Karanlığa uzun süre baktığında, karanlık da sana bakar..."

Kaçırılmış, tutsak edilmiş ve işkence görmüşüzdür. Büyücü Irenicus bizi kendi kalesinde esir almıştır ve bizi doğum hakkımız olan güçlerden ayırmaya çalışmaktadır.

İçinizdeki şeytana karşı mücadele edebilecek misiniz? Kahramanların uyumundan oluşan bir efsane yaratabilecek misiniz ve sonunda rüyalarınızı ele geçirmiş karanlık gücü yok edebilecek misiniz? Ya da canavar doğanıza boyun eğerek evren üzerinde yıkım ile yolunuzu kazıyıp yeni Katliam Tanrısı olacak mısınız?

İşte bu sorular oyunun doğasını özetleyen ve kahramanımızın kaderini belirleyecek olan sorulardır. Baldur's Gate II: Enhanced Edition geniş ekrana uyarlanmış grafikler, yenilenmiş sanatsal çalışmalar ve birçok farklı arayüz ve oynanış iyileştirmeleriyle oyun severlere sunulmaktadır. Ayrıca oyunda multiplayer modu da bulunmaktadır ve oyunlara katılmak oldukça kolay hale getirilmiştir. Baldur's Gate II: Enhanced Edition orjinal Shadow of Amn hikayesini ve aşağıdaki ek paketlerin hepsini birden içermektedir:

  • Throne of Bhaal
  • Fist of the Fallen
  • Unbound
  • A Shadow’s Life
  • In Defense of the Wild
  • The Black Pits II
  • Gallery of Heroes II
Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baldur's Gate: Enhanced Edition

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz geliştirilmiş Baldur's Gate oyunudur.
  • GATE SIX

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Phantasy Star II

    Phantasy Star II mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Mother of Myth Season II

    Mother of Myth Season II güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • Defender II

    Android için Kale Savunma Oyunu
  • Diosa Force II Elemental Order

    Rol dünyasına gireceğiz.
  • Gate Ballz

    Gate Ballz, Android telefonda oynanabilecek zorlu top oyunları arasında.