Balıkesir Uludağ Turizm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Balıkesir Uludağ Turizm ile kolayca sefer sorgulayabilir ve bilet satın alabilirsiniz

Balıkesir Uludağ Turizm eğer seyahatlerinizde Uludağ Turizm otobüslerini tercih ediyorsanız oldukça işinize yarayacak resmi Uludağ uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize indirerek kullanabileceğiniz bu resmi Uludağ turizm uygulaması sayesinde seyahat edeceğiniz güzergahtaki Uludağ otobüslerinin kalkış saatlerini öğrenebilir ve sefer sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uygulama otobüslerin içerisinde yer alan koltukların hangilerinin boş hangilerinin dolu olduğunu da size gösterebiliyor.

Balıkesir Uludağ Turizm uygulaması ile yolculuk etmek istediğiniz otobüslerde yer alan boş koltuklar için rezervasyon yapabiliyorsunuz. Uludağ şubelerine gitmeden bu işlemi gerçekleştirmenizi sağlayan uygulama zamandan kazanmanıza ve yorulmadan seyahat planlamalarınızı yapmanıza aracı oluyor. Uygulama ile dilediğiniz takdirde rezerve ettiğiniz koltuklar için otobüs bileti satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Balıkesir Uludağ Turizm bilet bilgilerinizi görüntülenize de imkan veriyor.

İller Arası Mesafe adlı uygulamayı kullanarak gideceğiniz yolun ne kadar süreceğini kolayca öğrenebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Balıkesir Uludağ Turizm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Balıkesir Uludağ Turizm uygulaması ile kolayca Uludağ otobüslerinden yer ayırtabilir ve bilet alabilirsiniz

Balıkesir Uludağ Turizm eğer seyahatlerinizde Uludağ otobüslerini kullanıyorsanız size sefer sorgulama, rezervasyon yapma ve bilet alma konularındayardımcı olacak bir mobil uygulamadır. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir otobüs bileti satın alma uygulaması olan Balıkesir Uludağ Turizm uygulaması sayesinde gideceğiniz yöne doğru sefer yapan Uludağ otobüslerinin sefer saatlerini öğrenebiliyorsunuz. Bunun yanında sefer saatine karar verdiğiniz takdirde Uludağ otobüsleri içerisinde yer alan boş ve dolu koltukları görüntüleyebilir, boş koltuklar için rezervasyon yaptırarak erkenden yerinizi ayırtabilisiniz. Uygulama size rezervasyon yaptığınız yerler için online ödeme yaparak bilet satın alma imkanı da veriyor.

Balıkesir Uludağ Turizm uygulaması yoğunluk nedeniyle Uludağ şubelerine uğrayamadığınız durumlarda size büyük bir yardımda bulunuyor ve şubeye gitmeden seyahat işlemlerinizi nerede olursanız olun yapabilmenize imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vivalines Turizm

    Vivalines Turizm ile uçak konforunda seyahat etmek için biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.
  • Nilüfer Turizm

    Nilüfer Turizm, online olarka Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak bilet almanızı sağlayan remsi Nilüfer Turizm uygulaması.
  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Visit İzmir

    Visit İzmir, İzmir'e dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı şehir rehberi uygulaması.
  • Uludağ Sözlük

    Uludağ Sözlük, yazarların açtığı konulara üyelerin yorum yapmasıyla ilerleyen ve genellikle güncel konuların konuşulduğu popüler bir platformdur.
  • Metro Turizm

    Metro Turizm, şirketin kendi resmi online bilet alma uygulamasıdır.
  • Anadolu Ulaşım

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Anadolu Turizm uygulamasıdır.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.