Ball Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur

Ball Jump vakit öldürmek için güzel bir seçim olabilecek zorlu bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ball Jump reflekslerinizi zorlu bir sıunava sokuyor. Oyunda temel olarak sürekli ilerlemeye devam eden bir topu yönetiyoruz. Sonu olmayan oyunda temel amacımız ise topumuzun en uzun süre yoluna devam etmesini sağlayarak en yüksek puanı elde etmek. 

Ball Jump anlık olarak değişen şartlarda ilerlediğimiz bir oyun. Topumuzla oyuna başladığımızda karşımıza tuğlalar çıkıyor. Bu tuğlaların üzerlerine zıplıyoruz ve boşluklara düşmemeye çalışıyoruz. Fakat ancak biz üzerinde yer aldığımız tuğlanın ucuna yaklaştığımızda bir sonraki tuğla beliriyor. Ayrıca tuğlalar değişim de geçirebiliyor. Yani oyun değişen koşullara uyum sağlama yeteneğimizi ölçüyor. Ball Jump'da ilerledikçe arka plandaki renkler de değişiyor, bu da işleri bir miktar daha da zorlaştırıyor.

Ball Jump'ta doğru zamanlamayı yakalamamız önemli. Neyse ki oyun kolay kontrollere sahip. Ekrana dokunmanız topu zıplatmanıza yetiyor. Keyifli bir yapıya sahip olan Ball Jump her yaştan oyun severin hoşuna gidebilecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Ball Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Ball Jump'ta kontrolümüze verilen topu platformlar arasında düşürmeden ilerletmeye çalışıyoruz.

Ball Jump, beceri oyunları ile tanınan Ketchapp firmasının son bombalarınadan birisi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kutulardan oluşan platformlar üzerinde ilerlemeye çalışan bir topun kontrolünü ele alıyoruz.

Kontrolümüze verilen top otomatik olarak hareket ediyor. Biz ise zamanında ekrana basarak topu zıplatıyoruz. Bu işlemi çok dikkatli gerçekleştirmemiz gerekiyor aksi halde top platformlardan düşebiliyor.

Sürekli olarak yer değiştiren kutular oyunu zorlu kılan yegane unsurlar arasında. Önümüzdeki yol sürekli olarak hareket ettiği için topu ne zaman zıplatmamız gerektiğini hesaplarken zorlu anlar yaşayabiliyoruz. Tahmin edebildiğiniz gibi oyunda ne kadar fazla yol alırsak o kadar yüksek puan alıyoruz ve şayet düşersek en baştan başlamak durumundayız.

Ball Jump'taki arkaplan renkleri bazen değişiyorlar. Bu tarz detaylar ile oyunun monotonluk seviyesi düşürülmeye çalışılıyor fakat en nihayetinde sürekli olarak aynı şey yaptığımız için bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Yine de belirsiz olarak yer değiştiren platformlar sayesinde oyunu tekrar tekrar oynama isteği oluşuyor. Beceri oyunlarına ilginiz varsa Ball Jump'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Ball Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Ball Jump, reaksiyon hızınızı ölçebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu ve Ketchapp imzasını taşıyor.

Ball Jump, Ketchapp’ın popüler oyunlarını Windows Phone platformuna başarılı bir şekilde taşıyan OS MiniGame imzasını taşıyan, reflekslerimizi ve sinir mekanizmamızı ölçen oynanışa ve olabildiğince kolay kontrol sistemine sahip olmasına karşın ilerlemesi son derece zor olan bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkkıyor.

Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirebildiğimiz ve sonuna kadar da ücret vermeden oynayabildiğimiz beceri oyununda yaptığımız tek şey ufak topun zıplamasını sağlamak. Topu hareket ettirmek için de ekrana bir kere dokunmamız kafi. Böylesine basit bir oyunun zorluğu ve eğlence seviyesi hakkında kafanızda soru işaretleri belirebilir ancak oyunun çocuk oyunu olmadığını giriş yaptığınızda anlıyorsunuz.

Değişen koşullar karşısında reflekslerimizin ne kadar hızlı olduğunu ölçen oyunun zor kısmı üzerinde zıpladığımız (zıplamaya çalıştığımız) platformun hareketli yapıda tasarlanmış olması. Topu zıplattıkça platformu oluşturan taşlar hareketlenmeye başlıyor ve taşın uç noktasına geldiğimizde yere düşüyor. Bu noktada geç kalıp zıplamazsak zar zor yaptığımız puanımızı sıfırlamış oluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Jump Ball

    Topu helezon kulede zıplatmaya çalışıyoruz.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.