Ballium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Ballium, uzay bowling oynama keyfini yaşatan, tüm Android telefonlarla uyumlu tek yapım.

Ballium, uzayda bowling oynama çılgınlığını yaşatan yapım. Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonda mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynayabileceğiniz bowling oyununda tüm labutları devirip parlayan yıldızları ortaya çıkarmanız gerekiyor.

Sadece tek oyunculu mod sunan başka bir deyişle online – multiplayer oynama seçeneği sunmayan sanırım tek bowling oyunu Ballium. Benzerlerinden farklı olan noktası; oynadığınız mekan. Bir bowling salonunda değilsiniz. Uzayın derinliklerinde bir yerlerde tek başınıza bowling oynuyorsunuz. Kurallar ve oynanış biçimi farklılık göstermiyor. Tüm labutları tek atışta devirmeyi başarırsanız mutlu sonu yaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Ballium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Ballium, iPhone ve iPad'de oynanabilen uzayda bowling oyunu.

Ballium, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz bowling oyunu. Bowling salonu/kulübü yerine uzayda bowling oynamamızı isteyen yapım, bu yönüyle farkını ortaya koyuyor.

Mobilde bowling oynamayı seviyor, mekanları sıkıcı buluyorsanız Ballium’u kesinlikle indirip görmelisiniz. İlk olarak iOS platformunda karşımıza çıkan bowling oyununda mekan olarak uzay seçilmiş. Klasik bowlingin kuralları geçerli. Her zaman olduğu gibi labutları devirmeye çalışıyoruz. Lakin topu yuvarladığımız alan farklı olduğundan labutların tümünü devirmek çok ta kolay olmuyor. Sol üst köşeden labutların konumunu, devirmemiz gereken labut sayısını; üst köşeden ilerleme durumumuzu takip ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.