Bandrol Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Satın alacağınız kitap, sinema ve müzik eserlerinin orijinal olup olmadığını Bandrol Sorgulama uygulaması ile öğrenebilirsiniz.

Bandrol Sorgulama uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kitap, müzik ve sinema eserlerinin bandrollerini sorgulayabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sunulan müzik, kitap ve sinema eserlerinin sahte olup olmadığını kontrol edebileceğiniz Bandrol Sorgulama uygulaması, alışveriş yaparken ürünlerin orijinal olup olmadığını anında anlamanızda kolaylık sağlıyor. Ürünlerin kapaklarında yer alan bandroller sayesinde esere ilişkin bilgilere ulaşabileceğiniz uygulamada, kamera ile veya manuel olarak sorgulama yapabilirsiniz.

Bandrollerde yer alan karekodlar sayesinde esere ilişkin detayları anında size gösteren Bandrol Sorgulama uygulamasında, bandrol numarasını elle girerek de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sorgulama işleminin sonunda herhangi bir bilgiye ulaşılamıyorsa veya ekrandaki bilgiler ürün bilgileriyle eşleşmiyorsa, Kültür ve Turizm Bakanlığına ihbarda bulunabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bandrol Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
24.1 MB DOSYA BOYUTU

Bandrol Sorgulama uygulaması ile kitap, müzik ve sinema eserlerinin sahte olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Bandrol Sorgulama uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınız üzerinden sinema, müzik ve kitap gibi ürünleri sorgulatabilirsiniz.

Sinema, müzik ve kitap gibi eserlerin sahteleri piyasada oldukça fazla bulunuyor. Orijinal fiyatlarından çok daha ucuza alınabilen bu ürünler, eser sahibini ise maddi ve manevi olarak yıpratabiliyor. Bu tür eserleri satın alırken emeğe saygı için orijinal ürünleri tercih ediyorsanız ve alacağınız ürünlerin sahte olup olmadığını merak ediyorsanız, Bandrol Sorgulama uygulaması bu konuda size yardımcı oluyor.

Eserlerin kapaklarında yer alan karekodlu bandroller sayesinde esere ait bilgileri sorgulayabileceğiniz Bandrol Sorgulama uygulamasında, kamera ile veya manuel olarak sorgulama yapabiliyorsunuz. Kamera ile sorgulama yaparken bandrolü ekrandaki çerçeveye sığdırarak tarayabiliyor ya da bandrol numarasını elle girerek sorgulama işlemini tamamlayabiliyorsunuz. Sorgulama işleminin sonunda ekrandaki bilgiler elinizdeki eserle eşleşmiyorsa veya herhangi bir sonuç bulunamıyorsa Kültür ve Turizm Bakanlığına geri bildirimde bulunabilirsiniz. Eğer siz de kitap, sinema ve müzik eserlerinin orijinal olup olmadığını doğrulamak istiyorsanız, Bandrol Sorgulama uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Copyrobo

    Copyrobo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telif hakkı koruma uygulamasıdır.
  • Desygner

    Desygner uygulamasına telif hakkına takılmadan binlerce görseli sınırsız bir şekilde çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.
  • Küpe Sorgulama

    Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sağlık durumlarını incelemek için Küpe Sorgulama uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • GİB Borç Sorgulama Servisi

    GİB Borç Sorgulama Servisi, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan bir borç öğrenme uygulaması.
  • İGDAŞ

    İGDAŞ uygulamasında fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • HAYDİ

    Hayvan hakları için tek dokunuşunuz yeter! Haydi (Hayvan Durum İzleme) uygulamasından şikayetler anında kolluk kuvvetlerine iletilmektedir.
  • Bitki Koruma Ürünleri

    Tarla ve bahçelerinizdeki ürünleri zararlı organizmalardan koruyacak ilaçlara Bitki Koruma Ürünleri uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.