Bandsintown Concerts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz konser bulma uygulamasıdır.

Bandsintown, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve en yakın konserleri keşfedip bulabileceğiniz bir uygulamadır. Milyonlarca insan tarafından indirildiği için çok popüler olmuş ve bir çok konseri içerisinden barındıran bir uygulamadır.

Müzik tutkunlarının seveceği bir uygulama olan Bandsintown ile bulunduğunuz bölgedeki bütün yaklaşan konserlerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca size, müzik zevkinize göre özelleştirilmiş bir kişisel takvim de oluşturur, böylece hiçbir konseri kaçırmazsınız.

Bunu da Facebook'unuza ve diğer sosyal ağ hesaplarınıza bağlanarak ve müzik kütüphanenizi tarayarak gerçekleştirir.

Özellikler

  • Favori sanatçılarınız için konser bildirileri.
  • Bütün şehirler için konserler listesi.
  • İstediğiniz sanatçı için tur tarihleri arama.
  • Konser önerileri.
  • Arkadaşlarınızla bağlantı kurma.
  • Sosyal ağlarınızı senkronize etme.
  • Konserleri arkadaşlarınızla paylaşabilme.

Eğer siz de etrafınıza olup biten müzik etkinliklerini kaçırmak istemiyor ve konserleri yakından takip etmek istiyorsanız bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bandsintown Concerts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

Bandsintown Concerts, iPhone ve iPad sahiplerinin en sevdikleri sanatçıların konserlerini takip edebilmek için kullanabileceği en iyi iOS uygulamalardan bir tanesi.

Bandsintown Concerts, iPhone ve iPad'iniz üzerindeki müzikleri tarayarak sevdiğiniz sanatçıları bulan ve bu sanatçıların yakın zamanlı konserlerini öğrenmenizi sağlayan yararlı bir iOS müzik uygulaması. Herhangi bir ücret ödemeden kullanabileceğiniz uygulamanın tasarımı oldukça modern ve kullanımı kolay.

Uygulamayı kullanmaya başlamak için ilk olarak indirmeniz daha sonra ise e-posta adresiniz yada Facebook hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işlemini tamamladıktan sonra uygulama cihazınızda bulunan tüm müzikleri tarıyor ve dinlediğiniz tüm sanatçıları buluyor. Bu aşamadan sonra bu sanatçıların konserlerini takip eden uygulama, bu sanatçıların konserleri olduğunda size iletiyor ve hatta takviminize işleyerek kaçırma ihtimalinizi ortadan kaldırıyor.

Özellikle yoğun olarak çalışan kişiler yada okuyan öğrencilerin işine yarayabilecek olan uygulama, konserlere katılmayı seven fakat zaman zaman sevdiği bir sanatçının konserini kaçırdığında çok üzülen kişilerin de çok işine yarayabileceğini düşünüyorum. Konser takibi işini omuzlarınızdan alan uygulama, sizin yerinize tüm sevdiğiniz sanatçıların konserleri takip ederek, konserleri olduğunda sizi bildirim ile uyarıyor.

Uygulamanın bir diğer güzel özelliklerinden bir tanesi ise sevdiğiniz şarkı ve sanatçı türüne yakın olan yeni şarkılar önererek pek çok güzel şarkı keşfetmenizi sağlamak. Böylece müzik keyfinize göre bir çok yeni şarkı keşfedebiliyorsunuz. Özellikle sürekli yoğun olup yeni müzikler bulmakta zorlanan kullanıcılar için bu özellik mükemmel.

Uygulama üzerinde gördüğünüz konserleri arkadaşlarınız ile paylaşarak onlarında haberdar olmasını sağlamak mümkün. Örneğin sevdiğiniz bir sanatçının konserini gördünüz ve bu sanatçıyı bir arkadaşınızın daha çok sevdiğini biliyorsunuz. Hemen onunla konser bilgilerini paylaşarak konsere birlikte bile gidebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Songkick Concerts

    Songkick Concerts, favori şarkıcı ve müzik gruplarınızın konserlerini yakından takip ederek, gideceklerinizi planlayabileceğiniz süper bir Android uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması