Banner Saga 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Banner Saga 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Banner Saga 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Son derece keyif veren bir oyun olan Banner Saga 2 ile rol yapma oyununun tadına varıyorsunuz.

Oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıkan Banner Saga 2 oyununda hikaye tabanlı bir rol yapma kurgusuyla dikkatimizi çekiyor. Muhteşem grafiklerin yer aldığı oyunda Viking'ler döneminde mücadele ediyor ve çöküşe geçen ülkeyi yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyorsunuz. Ülkeye gelen düşmanları geri püskürtmek için mücadele veriyor ve liderlik yaparak ülkenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorsunuz. Olabildiğince cesur olmalı ve hayatta kalmak için mücadele vermelisiniz. El çizimi grafikleri ve mitolojik öğeleriyle oldukça zevkli bir oyun olduğu söylenebilir. Destansı mücadeleler ve karakter yükseltmeleriyle karşımıza çıkan Banner Saga 2, stratejik kararlar alınmasını da gerektiren bir oyundur. Oyunda aldığınız her kararın bir sonucu oluyor. Ayrıca oyun hikaye tabanlı olduğu için oyun süresi biraz uzun olabiliyor. Bu nedenle sabırlı olmanızda fayda var. Ücretli olarak sunulan oyun, verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor. Macera, savaş, mücadele ve daha fazlası Banner Saga 2 ile sizleri bekliyor.

Banner Saga 2 oyununu Android cihazlarınıza 14,99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Banner Saga 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
3.31 GB DOSYA BOYUTU

Banner Saga 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Banner Saga 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıkan oyunda destansı mücadelelere girişiyorsunuz.

Hikaye tabanlı bir rol yapma oyunu olan Banner Saga 2'de düşmanların saldırısına uğramış bir ülkeye liderlik ediyorsunuz. Oldukça farklı ve tamamen el çizimi grafikleri ile dikkat çeken Banner Saga 2, beğenerek oynayacağınız bir oyundur. Oyunda sürekli merak içerisinde oluyor ve bir sonraki sahnede neler olacağını düşünüyorsunuz. Oyun hikaye tabanlı olduğu için biraz zaman harcamanız gerekiyor. Beğenerek oynayacağınız Banner Saga 2'de düşmanlarla mücadeleye girişiyor ve ülkenin kaynaklarını idareli kullanmasını sağlıyorsunuz. Tam bir liderlik oyunu olan Banner Saga 2, mitolojik öğelerle donatılmış durumda. Stratejik kararların alındığı oyunda destansı savaşlar gerçekleşiyor ve zevkli zamanlar vaad ediliyor. Ücretli olarak sunulan oyun, sahip olduğu kurgu ve hikaye ile parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Savaş, macera ve cesaret bu oyunda sizleri bekliyor.

Banner Saga 2 oyununu iOS cihazlarınıza 14,99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Banner Saga

    Kuzey mitolojisinde geçen stratejik bir RPG olan The Banner Saga, vermiş olduğunuzla kararla değişen dinamik senaryosuyla dikkat çekiyor.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Enneas Saga

    Enneas Saga, anime severleri oynarken ekran başına kilitleyecek aksiyon rpg oyunu.
  • Exos Saga

    Exos Saga, etkileyici grafikleri ile birlikte oyuncuların beğenisini kazanan ücretsiz bir Android RPG oyunu.
  • Goo Saga

    Goo Saga Free, jöle şeklinde bir karakter ile zorlu bölümleri aşmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Narborion Saga

    İnteraktif kitap ve FRP dinamiklerini bir araya getiren Narborion Saga, bu kategoride ücretsiz olarak sunulan bir örnek olarak dikkat çekiyor.
  • Iron Saga

    Iron Saga Android İçin Rol Oyunu.
  • Shadow Saga: Reborn

    Shadow Saga: Reborn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.