Barbie Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Barbie sevenleri için hazırlanmış ücretsiz ve orijinal lisanslı bir oyun.

Barbie figürleri ile kendi hayalindeki yaşam tarzını keşfetmek isteyen kızlar için hazırlanmış bir oyun olan Barbie Life ile orijinal Mattel lisanslı karakterler, manzaralar, evler ve teçhizatlar parmaklarınızın ucunda olacak. Burada sizden yapmanız istenen şey sizi yansıtan kişisel bir figür oluşturup hayalinizdeki hayatı yansıtacak kareyi yakalamak. Tüm bu kompozisyonu bir araya getirdiğinizde hazırlamış olduğğunuz görselleri kaydedip sosyal medya hesapları üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Arayüz tasarımında bebek mavisi ve cırtlak pembe renkler oldukça kolay takip edilebilir bir panel sunmayı başarıyor. Bir yandan oldukça da zarif görünen bu seçenekler içerisinde dolaşmak oldukça hoşunuza gidecektir. Barbie sahibi olmak güzeldir. Ama eğer Barbie figürünüz yoksa dijital olarak niye kullanmayasınız? Dünya üzerindeki tüm kızlar bu karaktere hasta. Siz de büyük ihtimalle Barbie'ye bayılacaksınız.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bir oyun olan Barbie Life ile Barbie'nin gerçek yaşam tarzını ücretsiz olarak deneyimleme gibi eşsiz bir fırsatı yakalıyor olacaksınız. Kanatlarınızı bu sevilen uygulamaya açmanın vakti geldi de geçiyor bile.

Alper Çetiner

Barbie Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
349 TOPLAM İNDİRME

Barbie sevenleri için hazırlanmış ücretsiz ve orijinal lisanslı bir oyun.

Barbie figürleri birçok genç kızın rüyasını süsleyen bir hayat aksesuarı. Hatta yetişkin olanlar arasında bile bu figürleri bırakamayan birçok insan mevcut. Barbie Life isimli bu iOS oyunu ile size sunulan birbirinden farklı Mattel lisanslı Barbie figürü ve evden arabaya kadar uzanan birçok sofistike eşya parmaklarınızın ucuna geliyor. Oyunsever olarak sizden istenen şey hayallaerini kurduğunuz yaşamı Barbie ürünleriyle anlatmak. Sizi yansitacak o kişisel kareyi tamamladığınızı düşünüdüğünüz noktada görseli kaydedip sosyal medya hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz.

Barbie Life özellikle de kullanımı kolay ve zarif görünen arayüz ile dikkar çekiyor. Bebek mavisi ve cırtlak pembenin bir araya geldiği bu panel üzerinde hiçbir şey sıkıcı görünmüyor. Barbie sahibi olmayı her genç kız ister ama elde bu imkan yoksa dijital dünya yardımınıza yetişecektir. Dünyada en popüler oyuncaklardan biri olan Barbie sizin de kalbinizi çalacaktır.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir oyun olan Barbie Life ile Barbie gibi yaşamayı bir tarz olarak yansıtma gücünü elde ediyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile Barbie evreninin tüm zenginliklerine erişmeniz mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Barbie Magical Fashion

    Barbie Magical Fashion, Barbie kızımızı prensesler gibi güzel bir şekilde giydirmeniz gereken eğlenceli bir Android kız oyunu.
  • Barbie Fashion Closet

    Barbie Fashion Closet, Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilen Barbie bebek giydirme, makyaj, saç yapma oyunu.
  • Ever After High

    Barbie dünyasınının yeni jenerasyonu Ever After High sonunda mobil cihazlara ücretsiz olarak ulaştı.
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.
  • Barbie Dreamhouse APK

    Barbie Dreamhouse APK, Barbie'nin rüya evinde giydirme, makyaj, yemek yapımı, saç yapma ve türlü etkinliklerle geçen bir Android oyunu.
  • Wheelie Life 2 APK

    Wheelie Life 2 APK, motor severler için eğlenceli bir sürüş deneyimine sahip olan motor sürme oyunudur.
  • Dealer’s Life 2 APK

    İkinci el alım satım seven oyuncular için Dealer's Life 2 APK, işletmenizi büyütmenizi istemektedir.
  • Life is Strange APK

    Life is Strange APK Android macera oyununda zamanı geri alma gibi özel güçleri olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Life is Strange Mobile APK oyun 5 bölüm.