Bardadum: The Kingdom Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Bardadum: The Kingdom Roads orijinal yapısıyla dikkat çeken, mantığa ve gözleme dayalı bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Bardadum: The Kingdom Roads iOS için ücretli olarak sunulsa da Android kullanıcıları bu konuda epey şanlı çünkü oyunu ücretsiz olarak indirebilirler! Oyun temel olarak bulmaca kategorisinde yer alıyor fakat orijinal yapısıyla rakiplerinden sıyrılmasını biliyor.

Toplamda 500 görevin ve 15 saatlik oynanış süresinin bulunduğu oyunda 16 farklı karakterin tamamlası gereken görevler eşlik ediyoruz. Bardadum: The Kingdom Roads'ta başarılı olabilmek için iyi bir gözlem yeteneğine ve pratik zekaya sahip olmamız gerekmekte. Oyunda üç farklı zorluk seviyesi sunulmakta. Dolayısıyla her yaştan oyunsever tarafından zorlanmadan oynanabilir.

Detaylı grafiklerle ve etkileyici ses efektleriyle geliştirilen oyunda tamamen orijinal ve her seferinde değişen bir bulmaca yapısı kullanılmış. 15 saat boyunca dolu dolu geçen Bardadum: The Kingdom Roads Android kullanıcılarının ücretsiz olarak deneyebileceği en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Bardadum: The Kingdom Roads

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Bardadum: The Kingdom Roads gerçekten en keyifli ve özgün bulmaca oyunlarından bir tanesi. Toplamda 500 bölümün olduğu oyun 15 saat sürüyor.

Bardadum: The Kingdom Roads son derece keyifli ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Oyun basit ve zihin yormayan bir yapı üzerine kurulduğu için hem yetişkinler hem de çocuklar için keyifle oynanabilecek türden.

Oyunda başarılı olabilmek için iyi bir gözlem yeteneğiyle birlikte pratik zekaya sahip olmanız gerekmekte. Toplamda 16 farklı karakter var ve bizim görevimiz bu karakterlere görevleri boyunca yardım etmek. Bu görevler gerçekten zaman zaman zorlayıcı bir hale gelebiliyor ve 500 tane olduklarını hesaba kattığımızda durumun ciddiyetini kavrayabiliriz.

Bu 500 görev toplamda 15 saatlik oyuna tekabül ediyor. Böylesine bir oyun süresi mobil bir oyundan beklenenden fazla.

Bardadum: The Kingdom Heroes'da yer alan özellikleri şu şekilde sıralayabilirz;

  • 16 farklı karakter ve bu karakterlerin yerine getirmesi gereken görevler
  • 4 farklı dünya ve toplamda 500 el çizimi bulmaca
  • Kolay kontrol mekanikleri ve etkileyici görseller
  • 3 zorluk seviyesi
  • Yüksek kalitede ses efektleri
  • Orijinal bulmaca yapısı
  • Yüksek seviyede düşünsel ve gözlemsel yeteneğe ihtiyaç duyması

Orijinal bir bulmaca oyunu olan Bardadum: The Kingdom Roads, bu tarz oyunlardan hoşlananların kaçırmaması gereken oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Bloody Roads, California

    Yasa dışı suçlar işleyerek çete liderliği yapacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Might and Glory: Kingdom War

    Might and Glory: Kingdom War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.
  • Kingdom Slayer

    Kingdom Slayer, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kingdom Two Crowns APK

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mikro strateji oyunu olan Kingdom Two Crowns APK, grafikleri ve hikayesiyle öne çıkıyor.